Problem za seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla koja se emituje na ATV ekranima ponedeljkom uveče, stabilno napreduje od početka sezone.

Problem za seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Foto Credits: Haberler

Reč je o produkciji čija se priča neprestano širi i privlači publiku, a njena gledanost je uvek bila znatno iznad proseka. Pored veoma dobrog procesa partnerstva između Berka Oktaya i Seray Kaye, uzbuđenje koje likovi Umran i Dila dodaju priči smatra se uspehom scenarista. Bilo je iznenađenje što je Tugce Acikgoz pokazala veoma dobru predstavu u liku Dile u seriji. Međutim, Esra Dermancıoglu, koju gledamo kao Umran, čini svoju ulogu kao i obično.

Tok serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla zadovoljava publiku stavom scenariste koji povezuje teme do zaključka bez odugovlačenja. Međutim, postoji jedno pitanje da se jedan od najvećih problema ATV-a ponovo ispoljio. 18. epizoda serije bila je 11. u AB grupi sa rejtingom daleko ispod proseka. Postaje evidentno da je problem za ATV serije dođu do visokoobrazovane publike u grupi AB, takođe se vidi u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi.

U kategoriji AB, koja se definiše kao grupa u koju spadaju fakultetski diplomci, oni sa visokim prihodima i kvalifikovana većina, stope serije su znatno ispod proseka. Ova publika, koja ima visoku kupovnu moć, je segment na koji oglašivači obraćaju najveću pažnju. 18. epizoda serije zauzela je peto mesto u total kategoriji rejtinga koji čine opštu publiku, a gledanost je bila znatno iznad proseka. Uprkos popularnosti serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla među prosečnim gledaocima, značajan problem se manifestuje u brojkama, sa postepeno opadajućim stopama gledanosti među visokoobrazovanim gledaocima. Sve ovo može da predstavlja problem za projekat, koji je zaista kvalitetan…

NOVO - Neslihan Atagul dobila ponudu za novu, istorijsku seriju!

By: TV Exposed