Raste neizvesnost pred novu epizodu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Promena u priči serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice od prvog dana do ovog trenutka ne prolazi nezapaženo.

Raste neizvesnost pred novu epizodu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: DiziCentral

Prvo, serijal je izgrađen na temu koliko su vrednosti sekularnih i konzervativnih porodica, odnosno tome da su slične jedna drugoj. Međutim, shvativši da ovoj temi nije pridato mnogo pažnje, scenaristi su tada postavili strategiju da se više fokusiraju na međuljudske odnose.

Odnos Doge i Fatiha bio je glavna osovina serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Tada je nađen snažan odziv publike na odnos između Kivilcim i Omera. Međutim, to nije bilo dovoljno za podizanje rejtinga.

Nursema se sve više ističe

Kao kćerka konzervativne porodice, usamljenost lika Nurseme i činjenica da je sa Umutom i njenom ljubavlju počela da je prevazilazi privukla je veću pažnju publike. U ovom trenutku, scenaristi su, uvidevši koliko je interesovanje za lik Nurseme, koju igra Ceren Yalazoglu Karakoc, ovaj put usmerili priču na nju.

Nursemin brak sa čovekom kojeg nije volela zbog pritiska porodice, a potom i nasilja i samoubistva, doveo je interesovanje za seriju do tačke pucanja. Dok je serijal Kizilcik Serbeti bio broj jedan u gledanosti, uticala je i činjenica da se priča napisana o liku Nurseme preklapala sa trenutnim životom.

Devetnaest epizoda je ostalo iza serije, oni koji čekaju da vide šta će scenaristi sada su našli važne tragove u trejleru 20. nove epizode.

NOVO - Da li serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći zaslužuje bolji rejting?!

By: TV Exposed