Sandik Kokusu | Miris škrinje nastavlja da iznenađuje i privlači nove gledaoce!

O popularnoj seriji Show TV-a Sandik Kokusu | Miris škrinje, u produkciji O3 Media, ponovo se mnogo pričalo zbog uzbudljive epizode koja je emitovana nedavno.

Sandik Kokusu | Miris škrinje nastavlja da iznenađuje i privlači nove gledaoce!

Foto Credits: IMDB

Epizoda u kojoj je Karsu poljubila Atilu izazvala je veliko uzbuđenje i bila je na TT listi 2 sata sa hashtagom #SandikKokusu.

Glavne uloge u TV seriji Sandik Kokusu | Miris škrinje, koja se emituje sredom uveče, tumače Ozge Ozpirincci, Demet Akbag, Metin Akdulger i Necip Memili.

Jedanaesta epizoda serije Sandik Kokusu, gde su na ekranu upečatljivi događaji i uzbudljive scene, nastavlja da pokazuje čvrst stav postižući dobre ocene u rejtingu.

Vidimo da je serija, koja ima konstantno jake rejtinge, takođe uspela da stvori jezgro publike. 11. epizoda serije završila je na petom mestu u total kategoriji rejtinga.

Zanimljiva dešavanja

Činjenica da je serijal završio dan na trećem mestu u kategorijama AB i ABC1 takođe je važan uspeh.

Uspeh glumačkih predstava dodatno povećava efektivnost priče. Postalo je zanimljivo šta će se dogoditi nakon iznenadnog zbližavanja Karsu i Atile u 11. epizodi priče serije i šta će Reha uraditi.

U trejleru nove epizode, Atila je iznenađen jer ga Karsu ljubi. Dok mu se Karsu izvinjava, Atila čini neočekivan potez tako što ponovo poljubi Karsu.

Dok iskre ljubavi između njih dvoje polako počinju da izbijaju, željno se iščekuje ono što će se dogoditi.

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje je u ekranima Show TV-a sa svojom novom epizodom u sredu u 20.00.

NOVO - Serija Bir Sevdadir | To je ljubav je loše počela ali ima olakšavajuću okolnost!

By: TV Exposed