Serenay Sarikaya ima projekat za leto!

Glumica Serenay Sarikaya dala je novi intervju turskim novinarima. Novinari su glumicu zatekli u blizini salona lepote, zamolili je za kratak razgovor, na šta je pristala. Serenay Sarikaya je rekla da ima potpisan ugovor za novi projekat. U pitanju je projekat za ovo leto, ali za sada nije želela da otkriva detalje. Glumica je govorila ...

Serenay Sarikaya ima projekat za leto!

Glumica Serenay Sarikaya dala je novi intervju turskim novinarima.

Novinari su glumicu zatekli u blizini salona lepote, zamolili je za kratak razgovor, na šta je pristala. Serenay Sarikaya je rekla da ima potpisan ugovor za novi projekat. U pitanju je projekat za ovo leto, ali za sada nije želela da otkriva detalje. Glumica je govorila i o filmu o pevaču Bergenu u kojem je takođe trebala da glumi. Sve vezano za taj film je prekinuto, zastalo i nema nikakvog napretka. Pojavili su se izvesni problemi, za koje je Sarikaya istakla da se nada da će uskoro biti rešeni.

Dakle, jedno je sigurno, ovu prelepu glumicu ćemo uskoro ponovo gledati na ekranima. Mnogi se nadaju da će se vratiti uspešnim projektom sa kojim će opravdati veliki talenat.

NOVO - Poznato kada se Ozge Ozder vraća u seriju Sadakatsiz

By: TV Exposed