Serija Bay Yanlis / Gospodin Pogrešni osvaja svet

Turska serija Bay Yanlis / Gospodin Pogrešni je i godinu dana nakon emitovanja veoma popularna. Podsećamo, reč je o prošlogodišnjoj letnjoj seriji koja je rado gledana među fanovima turskih serija.

Serija Bay Yanlis / Gospodin Pogrešni osvaja svet

Foto Credits: IMDB

Serija Bay Yanlis je donela romantičnu priču između likova koje su tumačili Can Yaman i Ozge Gurel. Radnja serija je mnogima izmamljivala osmeh i lepe emocije. U direktnoj borbi za prestiž i opstanak, serija nije uspela da se izbori sa projektom Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata.

Bay Yanlis je trajao samo jednu sezonu a emitovano je ukupno četrnaest epizoda. Naravno, reč je o 14 turskih epizoda koje traju nekada duže i od dva sata, pa se često od jedne napravi i po tri, nekada i četiri epizode u drugim zemljama.

Serija Bay Yanlis / Gospodin Pogrešni postaje sve popularnija i u Španiji. Projekat se već emituje na digitalnoj platformi Atresplayer, a uskoro će biti dostupna i na slobodnoj televiziji. Seriju će emitovati španski TV kanal Nova. S obzirom na veliku popularnost koju Can Yaman ima u Španiji, neki smatraju da bi gledanost serije u toj zemlji mogla i da prevaziđe onu u Turskoj.

Da li će tako i biti saznaćemo uskoro..

NOVO - Ima nade za nastavak serije Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi?!

 By: Milt-TV Exposed