Serija Gul Masali je moderna verzija Romea i Julije?!

Erdem Kaynarca igra lik Topraka u TV seriji Gul Masali / Priča o ruži, koja se nedeljom uveče emituje na ATV TV-u. Erdem, koji je deli glavnu ulogu sa Gulper Ozdemir u seriji, skrenuo je pažnju svojim rečima izražavajući koliko je priča posebna.

Serija Gul Masali je moderna verzija Romea i Julije?!

Foto Credits: IMDB

U intervjuu na ATV TV-ovom Youtube kanalu, poznati glumac je izjavio da je serija Priča o ruži na neki način slična ljubavnoj priči Romea i Julije. Erdem Kaynarca je podsetio da su se slične priče otkrivale mnogo puta tokom godina, ali svaki put oni koji to rade iznose drugačije tumačenje.

Glumac je izjavio: „Komentar ljudi se pretvara u nešto novo originalno. Osećao sam da i Priča o ruži nudi originalan pogled na ovu važnu arhaičnu priču. Osećao sam da je pisanje likova bilo iskreno. Uz to, zavoleo sam i lik i područje gde snimamo.“.

Lik Topraka u seriji Gul Masali / Priča o ruži zavolela je i publika. Postoje neki razlozi za to i Erdem ih je vrlo dobro sažeo sledećim rečima:

„Zaista mi se dopalo što je Toprak čovek koji se trudi da više gleda na svet, pokušava da živi na naivnijem mestu, trudi se da živi sa perspektivom bliskom sufizmu i nema veze sa hladnim, čvrstim i alfa likovima u drugim ljubavnim pričama kakve vidimo u drugim TV serijama.”.

Erdem Kaynarca, koji je izjavio da je bio iznenađen kada je čuo da će se snimanje serije obavljati u Isparti i da ranije nije bio u ovom gradu, rekao je da je zavoleo ovaj kraj nakon što je došao da radi u njemu.

Glumac je dodao da serija ima neverovatne kadrove i koliko je bilo smisleno napraviti ovu priču u Isparti koja je predivna.

Objašnjavajući da su vremenski uslovi u regionu veoma promenljivi, Kaynarca je dodao da im ova situacija ponekad otežava samo snimanje.

View this post on Instagram

A post shared by Gül Masalı (@gulmasaliatv)

NOVO - U subotu počinje nova turska serija Mukemmel Eslesme / Savršen spoj

By: TV Exposed