Sutra počinje nova turska serija Adim Farah / Zovem se Farah

Oni koji gledaju trejlere prve epizode Adim Farah / Zovem se Farah, koja će biti emitovana u sredu, 1. marta na televiziji Fox, misle da će pronaći mnogo bolju seriju nego što očekuju.

Sutra počinje nova turska serija Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Serija, sa Demet Ozdemir i Enginom Akjurekom u glavnim ulogama, adaptirana je iz argentinske produkcije i sadrži veoma efektnu dramsku priču i kriminalne elemente.

Svedokinja ubistva, iranska imigrantkinja nalazi se u trenutku kada će učiniti sve da svog bolesnog sina održi u životu. Vođa mafije Tahir, s druge strane, impresioniran je stavom žene, a između njih dvoje počinju neočekivani događaji.

U prvoj epizodi serije Adim Farah, postoje događaji koji sugerišu da će publika odmah usvojiti priču. Posebno su objavljeni trejleri veoma impresivni i gledaoci u komentarima koje daju na društvenim mrežama procenjuju da serija može biti mnogo bolja produkcija nego što su očekivali.

Demet i Engin kao ozbiljan adut

Videćemo u seriji Adim Farah / Zovem se Farah da se Demet Ozdemir, čija je dramska izvedba u seriji Dogdugun Ev Kaderindir / Tvoj dom je tvoja sudbina, još više unapredila stavljajući je na vrh. Glumica je u stanju da ubedi publiku u ulogu čak i dok je u trejlerima.

Obožavaoci Demet Ozdemir, koji su izjavili da su veoma uzbuđeni, nestrpljivo čekaju seriju. Naravno, fanovi Engina Akyureka, posebno u inostranstvu, takođe se veoma nadaju ovom projektu. Strani obožavaoci TV serija, koji su davali pohvalne komentare za Akyureka na različitim jezicima, smatraju da dvoje glavnih glumaca veoma pristaju jedno drugom.

Sudeći po trejlerima, čini se da će publika naći mnogo bolju priču i glumačke predstave nego što je očekivala. Koliko može serija, ostaje da vidimo već od sutra.

NOVO - Pitanje u seriji Yali Capkini - Da li se Feritu može verovati?!

By: TV Exposed