Pitanje u seriji Yali Capkini - Da li se Feritu može verovati?!

Popularna serija Star TV-a Yali Capkini nije bila emitovana dve nedelje zbog zemljotresa koji su pogodili Tursku.

Pitanje u seriji Yali Capkini - Da li se Feritu može verovati?!

Foto Credits: IMDB

Nova epizoda serije najpopularnije turske serije u ovoj sezoni, Yali Capkini, emitovana je ove nedelje. Nakon što je Seyran izbacila Pelin iz kuće i rekla istinu Halisu Agi, porodica je doživela veliki šok. Seyran, koja sada oseća udobnost da ispriča sve što se dešava, takođe prolazi kroz teške trenutke zbog reakcija Halisa Age na porodicu. Ali Seyran je napravila pravi potez razgovarajući sa Pelin!

Dok je odlazila kod Pelin i govorila joj o šoku od udaje bez znanja Ferita i teškim pritiscima koje je doživela, Pelin je rekla da nikada ne može da odustane od Ferita. Ova scena je otkrila da će situacija Pelin i Seyran  u vezi sa Feritom ostati u previranju još dugo!

Seyran je govorila da neće verovati Feritu dok Pelin ne napusti njihove živote. Pelin je, pak, već ispričala sve događaje koji će se desiti, kao neko ko poznaje Ferita od malih nogu! Pelin je rekla da će Ferit otići nekom drugom onog dana kada shvati da ga Seyran, voli. Govorila je da ne može da napusti Ferita i da nikada ne može da zamisli život bez njega, uprkos događajima kroz koje je prošla i istoj situaciji kroz koju je prošla. Pelin, koja je rekla da je sa velikom strašću vezana za Ferita i da je možda u pitanju bolest, Seyran je pričala o svom uverenju da će i ona doživeti isto.

Novi trejler otkriva nova uzbuđenja

Seyran je u tom trenutku od Pelin zapravo dobila sjajnu dojavu o Feritu! Iz tog razloga ona planira da u svojim odnosima korača sigurnije kako ne bi napravila greške koje je Pelin napravio u vezi sa Feritom.

Videćemo zajedno da li će Seyran, koja se trudi da odjednom ne otkrije svoja osećanja prema Feritu, doživeti ono što se desilo Pelin, ali će Ferit, koja se zbližio sa Seyran u trejleru 22. epizode, a potom odmah otrčala ka Pelin, izazivaju nove nervne slomove u publici. Ferit, koji ne uklanja Pelin iz svog života, kao da razočarava Seyran i publiku serije Yali Capkini, koja čeka da se ona promeni, pokušavajući da upravlja obema ženama!

NOVO - Koliko može nova turska serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca?!

By: TV Exposed