TOP 20 domova poznatih glumaca

Postoji veliki broj svetski poznatih glumaca. Mnogi od njih žive u pravim vilama vrednim više miliona dolara. Mi vam donosimo listu od 20 najlepših domova koji su u trenutnom ili su bili u vlasništvu holivudskih glumaca. Arnold Schwarzenegger – 12,9 miliona dolara, Kalifornija Kuća je svojevremeno predstavljala primer za luksuz u Kaliforniji. Arnold je prodao ...

TOP 20 domova poznatih glumaca

Postoji veliki broj svetski poznatih glumaca. Mnogi od njih žive u pravim vilama vrednim više miliona dolara.

Mi vam donosimo listu od 20 najlepših domova koji su u trenutnom ili su bili u vlasništvu holivudskih glumaca.

Arnold Schwarzenegger - 12,9 miliona dolara, Kalifornija

Kuća je svojevremeno predstavljala primer za luksuz u Kaliforniji. Arnold je prodao svoju nekretninu nakon što je na tržištu bila otprilike dve godine. Ova kuća od 10.000 kvadratnih metara smeštena je na Pacifičkom Palisadesu. Sadrži ogromni otvoreni bazen, veliki teniski teren, devet spavaćih soba i 9 kupaonica. Pored toga, ova nekretnina u mediteranskom stilu stoji na kraju svog dugog zatvorenog kolnika što joj garantuje i luksuz i privatnost.

Angelina Jolie - 24,5 miliona dolara, Los Feliz

Angelina je obradovala sebe sa potpuno novom nekretninom. Holivudska glumica odlučila se za nekretninu u Los Feliz u zajednici Laughlin Park. Sa štednog računa utrošila je je 24,5 miliona dolara kako bi se našla na imanju sa šest spavaćih soba s preuređenom kuhinjom i trpezarijom. Spolja su blistavi bazen, bujni vrt, travnjaci i vodeni elementi.

Bradley Cooper - 13,5 miliona dolara, Njujork

Zapanjujući nastup ovog glumca u filmu „A Star Is Born“, pored Lady Gage, samo je dodatno skrenuo pažnju na njega. U oktobru 2018. godine "ugrabio je" otmenu njujoršku kuću za 13,5 miliona dolara, a njegova nova imovina je zapravo čudesna. Sa više od 4.000 kvadratnih metara prostora, dom nudi 6 spavaćih soba, vinski podrum, 4 kupatila, drveni pod, francuska vrata, 1.100 kvadratnih metara spoljnog prostora i masivnu privatnu baštu.

Halle Berry - 8 miliona dolara, Malibu

Ni nakon 13 godina, Halle Berry nije spremna da napusti svoj zapanjujući letnjikovac u Malibuu. I nakon što zavirimo u objekat, definitivno shvatamo zašto - to mesto je pravi raj na zemlji! Pored neverovatnog pogleda na okean i lakog pristupa plaži, nekretnina od 5000 kvadrata nudi i četiri spavaće sobe, pet kupatila i jacuzzy spa centar na otvorenom. Sigurno ne bismo imali ništa protiv luksuzne investicije poput ove, kada bismo imali dovoljno novca na našem bankovnom računu za neverovatno kućno osiguranje i porez na imovinu.

Eddie Murphy - 85 miliona dolara, Hollywood Hills

Eddie Murphy je kupio ovu nekretninu u iznosu od 20 miliona dolara bez ikakve finansijske pomoći. Od tada je Murphy napravio obimna renoviranja kako bi ga pretvorio u lično letovalište u ukupnoj vrednosti od 85 miliona dolara. Ogromna vila prostire se na 16 hektara, sa ukupno devet spavaćih soba, 32 sobe, vrhunskim bazenima i pansionom veličine srednje kuće. Murphyevo poslednje delo na srebrnom platnu bilo je u filmu "Dolemite is my name" 2019. godine, gde je takođe izvršni producent.

Kate Upton - 5,5 miliona dolara, Benedikt Kanyon

Koliko je zapanjujući ovaj letnjikovac od 5,5 milijuna dolara? Skoro jednako zapanjujuć kao i njegova vlasnica - Sports Illustrated supermodel Kate Upton. Od kuhinje sa gurmanskim kuvarom, otvorenog dnevnog boravka i porodičnih soba, do matičnog apartmana sa duplim ormarima i kupaonicama, tri dodatna apartmana za spavaće sobe, sobarice i prostrane kancelarije, ovaj se luksuzni objekat može pohvaliti svime što par treba. Ne zaboravimo teniski teren i bazen.

George & Amal Clooney - 20 miliona dolara, London

Kupljen 2014. godine, ovaj zapanjujući Berkshire dvorac tek je nedavno postao dom porodice Kluni. Ali pre nego što su krenuli u svoj novi dom, dvojac je uložio 12,5 miliona funti za poboljšanje kako bi mogao da odgovara potrebama njihove rastuće porodice. Dakle, nekretnina s devet spavaćih soba sada uključuje dva bazena i apartman za uređivanje filmova. Tu su takođe kuća sa bazenima, kućni bioskop sa dvanaest mesta, podzemni sistem za navodnjavanje i spoljno igralište. Iako se ova investicija čini na vrhuncu, mi verujemo u Clooneijeve veštine upravljanja bogatstvom.

Clint Eastwood - 9,75 miliona dolara, Kalifornija

Clint Eastvood prodaje svoje špansko kolonijalno imanje u Kaliforniji. Možete je kupiti za "samo" 9,75 miliona dolara. Eastwood je 4,7 hektara kupio 1994. godine, za to je platio 3,9 miliona dolara. Kuća ima površinu od gotovo 7 000 kvadratnih metara sa 5 spavaćih soba i sedam kupaonica plus zasebnim apartmanom za osoblje. Tamo se mogu naći fontana i kamin na otvorenom. Tu su i 3 kompleta francuskih vrata i kamena terasa sa prekrasnim pogledom na Karmelski zaliv. Postoji luksuzna sala za doručak sa kaminom u blizini velike kuhinje.

Ben Stiller - 11,5 miliona dolara, Los Angeles

Ben Stiller je tražio i dobio 11,5 miliona dolara u zamenu za njegovo zadivljujuće imanje u Los Anđelesu. Sretni kupac dobio je pristup elegantnom eksterijeru, bazenu i privatnom kućnom bioskopu. Ubrzo nakon što se razveo od svoje supruge Christine Tailor, Stiller, koji je glumio u "Meet the Fockers", bio je spreman na još jednu veliku promenu u svom životu. Filmsku industriju ostavio je iza sebe da bi glumio na Broadway-u. Sada živi u kući u West Villageu vrednoj 15 miliona dolara.

Jennifer Aniston & Brad Pit - 22 miliona dolara, Bel Air

Sledeća je mnogima omiljena zvezda Dženifer Aniston i letnikovac Bel Air od 22 miliona dolara. I dok je imanje veličine 3,5 hektara već prelepo, Aniston je odlučila da doda podrum od 1.600 kvadratnih metara, spa centar sa korejskom glinom i kuću na drvetu na dva nivoa, zajedno sa sistemom zabave. Iako je holivudska glumica morala da uzme više od 7 miliona dolara sa svog štednog računa za sve te dodatke, nismo primetili da joj je neto vrednost bila toliko povređena. Uskoro će moći da uživa sa svojim bivšim-budućim suprugom Brad Pitom.

Mark Wahlberg - 30 miliona dolara, Beverly Hills

Divna vila koji se vidi na slikama obuhvata bazen, uz vodopad i zelenilo, takođe sadrži deset kupatila i deset spavaćih soba, što je bilo gotovo neophodno za Marka Wahlberga i njegovu veliku porodicu. Tu je i velika kuhinja, zapanjujuća teretana u kojoj je Mark održavao dobru formu, košarkaško igralište za zabavu i ogromna kupka, kada dan završi. Ipak, sve to nije bilo dovoljno za Wahlberga, koji je prodao vilu za oko 13 miliona dolara, a zatim je nastavio da gradi još veću, koja ga je koštala 30 miliona dolara! Ne verujemo da to brine glumca, s obzirom na njegovu neto vrednost od 255 miliona dolara.

Bruce Willis - 9 miliona dolara, Njujork

Definitivno smo morali da uvrstimo i ovu zapanjujuću njujoršku palatu, dom holivudske zvezde, Brucea Villisa. Nekretnina u vrednosti od devet miliona dolara uključuje pet spavaćih soba, osam kupatila i više od 8.400 kvadratnih metara površine. Pored toga, tu je i podrum za vino pod 1.500 boca, ogroman bazen, teniski teren od sintetičke trave i spoljni tuš. Pored skupog kućnog osiguranja, ova kuća poseduje i vrhunski bezbednosni sistem.

John Travolta - 12 miliona dolara, Florida

Kao jedna od najvećih filmskih zvezda u Holivudu sa neto vrednošću od 170 miliona dolara, John Travolta ne može sebi da priušti gubljenje vremena na javnim aerodromima. Pa, ne brine zbog toga jer ga ima u svom dvorištu! Da, dobro ste pročitali, Travolinin dvorac na Floridi, vredan 12 miliona dolara, zapravo je aerodrom zajedno sa pistom, avionskim hangarima i nekim privatnim avionima, naravno. Svi smo bili šokirani kada se 2010. zamalo srušio sa drugim avionom na aerodromu Washington, kada je električni sistem njegovog aviona prestao da reaguje. Njegova ogromna kuća, međutim, ima još luksuznih stvari! Tu su i teren za golf i garaža za 16 automobila.

Morgan Freeman - Nepoznat iznos, Mississippi

Morgan Freeman se odlučio vratiti svojim korenima u čari južnog Mississippija i živeti poput članove prave kraljevske porodice. Freeman je sagradio kuću na imanju svojih dedova. Čak i u svojim 80-im godinama, često uživa u jahanju konja, posećujući lokalne blues klubove i ručajući u lokalnom restoranu u blizini svog prebivališta.

Patrick Dempsey - 14,5 miliona dolara, Malibu

Patrick Dempsey je svoj dom iz snova našao u 4,415 kvadratnih metara - ostavljajući stanje na bankovnom računu „lakšim“ 7 miliona dolara. Nakon opsežnog renoviranja, četverosobna luksuzna kuća koja se nalazi na gotovo pet hektara zemlje sada deluje više kao porodična kuća. A ko bi znao da i u stvarnom životu, kao i u "Uvodu u anatomiju" drži prikolicu Airstream u bašti! Ova je puna cveća, povrća i bilja.

Catherine Bell - 2.050 miliona dolara, Hidden Hills

Ulogoma u Jag and Army Wives, Catherine Bell stvorila je bogatstvo od 15 miliona dolara. Taman kada je ugovorila ulogu u Good Witch 2015. godine, takođe je odlučila potrošiti 2,05 miliona dolara za kupovinu kuće u Hidden Hills, u Kaliforniji. Imanje je imalo 1,2 hektara zemlje i kuću sa unutrašnjošću od 3.380 kvadratnih metara. Izgrađena je davne 1956. godine i sadrži četiri spavaće sobe sa tri kupatila. Dok se Catherine i dalje prikazuje kao Cassie Nightingale u filmu Good Witch, pojavljuje se i u epizodi NCIS-a: Los Angeles 2019. godine.

Johnny Depp - 19 miliona dolara, Hollywood Hills

Johnny Depp poseduje komade luksuznih nekretnina na mnogim mestima - LA, ostrvo na Bahamima, pa čak i selo u Francuskoj (da, selo!), Da ih nabrojimo samo nekoliko. Ali sada gledamo njegovu glavnu rezidenciju u Hollivood Hillsu. 1995. godine platio je 1,8 miliona dolara za kuću koja je sagrađena 1927. To je spoj šest kuća (pet je u vlasništvu Deppa), a prostire se na 7.430 kvadratnih metara! Sadrži osam spavaćih soba, 29 soba i deset kupatila.

Matthew McConaughey - 4 miliona dolara, Austin

Mnogi holivudski glumci na kraju troše svoj novac na luksuzne centre za rehabilitaciju, neuspele investicije i razne vrste advokata. Ali Matthew McConaughy radije troši svoj novac na nekretnine. Ono što ga je smestilo na našu listu je njegova vila koju karakteriše špansko-mediteranski stil, smeštena u Austinu. Pored više od 10.000 kvadratnih metara stambenog prostora, raskošna imovina ima i sedam spavaćih soba, osam kupaonica, lift, garažu za bar četiri automobila, kao i pristanište za brodove.

Goldie Hawn & Kurt Russell - 6,9 miliona dolara, Kalifornija

Kurt Russell je tokom 2017. uspeo da proda svoju kuću na Pacifičkom Palisadesu za 6,9 miliona dolara! Iako je cena koju su tražili za kuću bila 7,25 miliona dolara, to nikako nije loše s obzirom na to da su kuću kupili 2004. godine za nešto više od četiri miliona dolara.

Luksuzna kuća ima je pet spavaćih soba, pet kupatila i više od 6.400 kvadratnih metara prostora. Njihova stara kuća u Malibuu takođe je na prodaju, sa traženom cenom od 13,5 miliona dolara. Kurtovo poslednje pojavljivanje u Hollivoodu bilo je u filmu "Once Upon A Time In Hollywood" a film je dobio veoma pozitivne kritike.

Reese Witherspoon - 20 miliona dolara, L.A.

Reese Vitherspoon je 2014. godine otišla u kupovinu kuća i završila dodavanje ove prekrasne pacifičke nekretnine Palisadesa na svoj popis nekretnina. Za 20 miliona dolara, glumica je dobila ključeve vile u L.A. od skoro 10.000 kvadratnih metara u kojem su bila tri apartmana za goste, porodične spavaće sobe i prostrani apartman. Zanimljivo je da se u podrumu nalaze teretana i profesionalna igrališta. Opremljen vrhunskim bezbednosnim sistemom, objekat takođe nudi ogroman bazen i dnevni boravak na otvorenom.

By: TV Exposed