Turska serija – Lale Devri epizoda 15

Nedžip i Zumrut odlučuju se oženiti na što najviše reagira Činar. Lala je svjesna da joj majka ima skrivene planove s ovim brakom te ne reagira na način kako se od nje očekuje i odobrava ovaj brak. Činar je potpuno šokiran u ovoj situaciji te se njih dvoje posvađaju. I dok se sve ovo događa, ...

Turska serija – Lale Devri epizoda 15

Nedžip i Zumrut odlučuju se oženiti na što najviše reagira Činar.

Lala je svjesna da joj majka ima skrivene planove s ovim brakom te ne reagira na način kako se od nje očekuje i odobrava ovaj brak. Činar je potpuno šokiran u ovoj situaciji te se njih dvoje posvađaju.

I dok se sve ovo događa, scena na kojoj se Činar i Ješim ljube postane glavna na svim naslovnicama zahvaljujući tome što je Ješim poslala fotografije medijima. Cijela vila bude potresena novonastalom situacijom.

Lale će tražiti dajoj Činar i Ješim polažu račune. Nakon ovih događaja, njezina veza ni s Činarom ni s Ješim neće više biti kao što je bila. Ješim napušta kuću. Odmah po izlasku iz zatvora, Zumrut započinje pripreme za svadbu.

Gospodin Nedžip je i više nego nesretan što se mora oženiti za Zumrut te želi skromnu svadbu. Dva mjeseca prolete u času pa tako dođe dan za svadbu.

Zumrut bez Nedžipova znanja organizira svadbu o kojoj će visoko društvo pisati još godinama, međutim svadba nije jedino iznenađenje koje ih čeka. Događaji koji će se zbiti te noći na svadbi promijenit će zauvijek živote sviju.

Seriju sa prevodom mozete gledati OVDE

By: TV Exposed