Turska serija – Lale Devri epizoda 12

Lale je napokon saznala istinu koja se krije iza smrti njezina oca te trenutno proživljava najteže trentuke svojega života. I dok je Ješim podrška svojoj starijoj sestri, istovremeno ju muči rastajanje od Činara i činjenica da što prije mora pobaciti bebu. Lale bez oklijevanja kreće optuživati Činara za sve, a baš u tome trenutku se ...

Turska serija – Lale Devri epizoda 12

Lale je napokon saznala istinu koja se krije iza smrti njezina oca te trenutno proživljava najteže trentuke svojega života. I dok je Ješim podrška svojoj starijoj sestri, istovremeno ju muči rastajanje od Činara i činjenica da što prije mora pobaciti bebu.

Lale bez oklijevanja kreće optuživati Činara za sve, a baš u tome trenutku se pojavi Zumrut Tačkiran i zaustavi cijelu priču. Zumrut pokušava uvjeriti Lalu da su i on i Činar nevini. Dok se sve to proživljava, u vili su počele pripreme za Činarov rođendan, a Ješim je našla drugi način da rastavi Lalu i Činara. Za potrebe novoga plana, traži slike gdje se ljubi s Činarom.

Ako sve bude kako je planirala, Lala ovaj put neće oprostiti Činaru. Nedžip, pod izgovorom da sprema poklon za Činarov rođendan, navede Zumruta na veliku igru. Na Činarovoj rođendanskoj zabavi, Lalu i Zumruta čeka veliko iznenađenje.

By: TV Exposed