Turska serija - Male tajne epizoda 46.

Čet cijelu noć čeka povratak Ajšegul. Kada se Ajšegul ujutro vrati s Ralfom, on joj takve stvari kaže da to bude razlog Četova razočarenja. Arzu nikako ne može doći do Alija. Očajnički odlazi do Suinih vrata. Su ju uvjeri da joj treba psihološka pomoć, a doktor kaže da Arzu treba hospitalizirati. Ali je sada potpuno ...

Turska serija - Male tajne epizoda 46.

Čet cijelu noć čeka povratak Ajšegul. Kada se Ajšegul ujutro vrati s Ralfom, on joj takve stvari kaže da to bude razlog Četova razočarenja. Arzu nikako ne može doći do Alija. Očajnički odlazi do Suinih vrata. Su ju uvjeri da joj treba psihološka pomoć, a doktor kaže da Arzu treba hospitalizirati.

Ali je sada potpuno kod Džejle tako da među njima započinje emocionalna veza koju jedno vrijeme odluče skrivati od svih. Ali saznaje da je Arzu u bolnici, ali i dalje se drži podalje od nje. Ralf je odlučan u tome da odvede svoj odnos s Arzu jedan korak dalje te joj kaže da ju želi upoznati s obitelji.

Ajšegul se najprije ne odluči za to, međutim kada vidi Četa u jednom nevjerojatnom prizoru, pristane na Ralfovu ponudu. Su i Demir taman su bili nadomak toga da riješe sve svoje probleme, kada im vijest iz inozemstva pokvari sve planove.

By: TV Exposed