Turska serija Prens / Princ koja je nasmejala publiku dobija drugu sezonu

Vodeća turska domaća onlajn video platforma BluTV prikazuje seriju Prens / Princ, koja donosi novu komedijom ispunjenu interpretaciju istorijskih TV serija.

Turska serija Prens / Princ koja je nasmejala publiku dobija drugu sezonu

Foto Credits: RiriNano

Serija Prens / Princ je zaista privukla dosta pažnje. Za fanove projekta – dobre vesti.

Ova turska serija odobrena je za drugu sezonu.

Serija, u kojoj je Giray Altinok nasmejao svu publiku svojom izvedbom Prensa, a koja je za kratko vreme imala veliki uticaj na društvenim mrežama, sa novom sezonom biće na BluTV-u.

Poznati glumac i scenarista Giray Altinok najavio je svojim obožavaocima da će druga sezona serije biti snimljena video snimkom koji je podelio sa likom Prensa, koji je veoma popularan na društvenim mrežama.

Dobra glumački kadar

Sledeća imena su učestvovala u prvoj sezoni ove zaista zabavne istorijske humoristične serije snimljene tehnologijom virtuelne produkcije u prvom uspostavljenom studiju „Virtuelna produkcija“ u Turskoj:

Giray Altinok, Ceyda Duvenci, Derya Pinar Ak, Cagdas Onur Ozturk, Canberk Gultekin, Burak Topaloglu, Serdar Orcin, Asli Tandogan. Uloge su imali i Bahadır Vatanoglu, Yilmaz Dayzi Gruda i drugi.

Seriju Prens / Princ, koju su producirali MGKS Studio i MGKS Film, a na poziciji producenta je Musvik Guluzade, režirao je Bulent Isbilen, dok su scenario napisali Giray Altinok i Kerem Ozdogan.

View this post on Instagram

A post shared by Giray Altınok (@bongomy)

NOVO - Ilhan Sen kao Ates Gulsoy u seriji Safir

By: TV Exposed