Turska Serija – Šampion / Sampiyon 25. epizoda

Gubitak profesora Jamana sve je jako rastužio, a gubitak oca bolno proživljavaju Firat, Zafer i Nesli. Tijekom sahrane se sazna da je Jaman ostavio testament. S druge pak strane, Suna je saznala kako je Elifin glavni cilj iskoristiti Firata i Jamana da bi došla na čelo Derviševa carstva te joj kaže da pokupi sve stvari ...

Turska Serija – Šampion / Sampiyon 25. epizoda

Gubitak profesora Jamana sve je jako rastužio, a gubitak oca bolno proživljavaju Firat, Zafer i Nesli. Tijekom sahrane se sazna da je Jaman ostavio testament. S druge pak strane, Suna je saznala kako je Elifin glavni cilj iskoristiti Firata i Jamana da bi došla na čelo Derviševa carstva te joj kaže da pokupi sve stvari i ode.

Zafer nastavlja s borbama u kavezu kako bi isplatio dug kamatarima, što pak sazna i Tansel, koji mu onda sprema loš plan.

Pošto sazna gdje su novci, Elif se nađe u nedoumici te kaže Suni da voli Firata i da će se boriti za njega. Kada Suna vidi da se Kerem prisiljava da se što prije vrati u svijet Boksa, smatra Nesli krivom za to te kaže da ne želi da se više viđaju.

Firat, pošto dobije Jamanovo pismo, saznaje da je Jaman Dervišev novac ostavio Gunešu, međutim on s tim novcem ima druge planove pa traži pomoć od Sune. Tansel i Duman slijede Firata i saznaju gdje su novci, međutim dok ih uzimaju ne znaju što im se sprema. Suna pokazuje dokaze koji skrivaju istinu o Elif, što Firata šokira!

By: TV Exposed