Turska Serija – Yemin | Zakletva epizoda 135

Serija “Zakletva”, uspješni program Kanala 7, donosi nove napetosti… Rejhan je u šoku kada se u kući u kojoj radi kao čistačica susretne s Emirom. Emir se svojim riječima trudi reći joj istinu. Siguran je da ga voli i da se od njega nije razvela zbog razloga koje je navela i za to mu treba ...

Turska Serija – Yemin | Zakletva epizoda 135

Serija "Zakletva", uspješni program Kanala 7, donosi nove napetosti... Rejhan je u šoku kada se u kući u kojoj radi kao čistačica susretne s Emirom. Emir se svojim riječima trudi reći joj istinu.

Siguran je da ga voli i da se od njega nije razvela zbog razloga koje je navela i za to mu treba priznanje. Traži mjesto daleko od velike kuće, gdje će moći razgovarati u miru, međutim Rejhan ustraje da ne pričaju te u međuvremenu zove Džemre Emira.

Kemal i Narin se svađaju čemu svjedoči Oja koja ostane u šoku. Daje bratu nagovještaje koji bi mu mogli pomoći da sredi situaciju. Nakon toga, Kemal ide za ženom i pokuša ju odgovoriti, međutim ne uspije. I iako se na prvu čini da neće moći doći do napretka, led se počne topiti tako da se Narin vraća doma. Činjenica od presudne važnosti za Masalinu oporuku da Narin živi u drugoj kući koristit će Jondži i Talazu.

By: TV Exposed