Ugur Yucel u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz! Problemi za EDHO prošlost?!

Turska serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz je dobila veliko pojačanje u glumačkom kadru. Ipak, pre samo nekoliko dana situacija oko ove serije nije bila baš sjajna.

Ugur Yucel u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz! Problemi za EDHO prošlost?!

Foto Credits: Haberler

Produkcija serije EDHO i čelni ljudi televizijskog kanala ATV su imali nekih nesuglasica. Jedno vreme se čak pričalo da će serija promeniti kanal na kom se emituje. Utisak je ipak da je situacija sada dosta mirnija. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, nesporazum između produkcije i ATV-a je rešen i snimanje kadrova na nastavku TV serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz će početi uskoro.

Serija će u novoj sezoni imati i jedno novo veliko ime. Projektu EDHO se pridružio i Ugur Yucel. Za sada nije poznato koji lik će on tumačiti u seriji, ali se zna da će imati značajnu ulogu u nastavku.

Ugur Yucel se u karijeri pojavio u tačno 30 projekata. Poslednje serije na kojima je radio bile su Fatma i Kirmizi Oda. U seriji Fatma je glumio pisca, a u seriji Kirmizi Oda lik Vahita Karahanoglua. Poznat je kao Ayaz iz serije Nefes Nefese i Kudret Sonmez iz serije Icerde.

Prvu ulogu imao je u projektu Asik Oldum. U njemu je 1985. godine glumio Ercana.

NOVO - Završeno snimanje turske serije Ersan Kuneri

 By: Milt-TV Exposed