Uraz Kaygilaroglu ima poseban metod pripreme za uloge

Kada saberemo izjave Uraza Kaygilaroglua i Berkera Guvena u različitim programima, shvata se da su njihovi pogledi na profesiju i metode samorazvoja slični jedni drugima.

Uraz Kaygilaroglu ima poseban metod pripreme za uloge

Foto Credits: DiziCentral

Oba glumca prevazilaze svaku ulogu koju igraju, kao da pokušavaju da budu ta osoba. Berker Guven to naziva 'metod glume'. Uraz Kaygilaroglu, s druge strane, to odražava na svoj život tako što se oblači kao muškarci koje igra i šeta okolo kao ti ljudi.

U stvari, oba glumca preferiraju metod da prvo iskuse duh i emocije samog lika, a zatim da te emocije prenesu publici. Kaygilaroglu, o čijem se imenu u poslednje vreme mnogo priča u serijama Sefirin Kizi, Uc Kurus i Ersan Kuneri, trenutno snima seriju Avci / Lovac sa Pinar Deniz za Disney Plus.

Glumac je rekao da je uživao da bude ta osoba koju igra. Uraz Kaygılaroglu je koristio sledeće izjave u Youtube programu u kojem je učestvovao:

„Volim da sam osoba sa kojom se malo igram. Vi ste ta osoba 12 sati dnevno. Vi ste u radnom vremenu gde se oblačite kao taj čovek, šetate i pričate kao taj čovek pet dana u nedelji. Zato volim da budem to s vremena na vreme i da kroz njih prenesem osećanja koja ponekad ne mogu da pokažem i da se opustim. Ne mogu konkretno da kažem za ovu ulogu, ali ćete me i dalje viđati kako povremeno prenosim svoja osećanja.”.

NOVO - Burak Yoruk je strastven u ljubavi!

By: TV Exposed