Uskoro počinje nova turska serija Arak

Objavljeni su prvi kadrovi sa seta nove serije Show TV-a Arak, u produkciji Most Production-a  i Murata Can Oguza, koja svojom glumačkom ekipom i pričom privlači pažnju.

Uskoro počinje nova turska serija Arak

Foto Credits: Dizilah

U glumačkoj ekipi TV serije Arak su vredna imena kao što su llker Kaleli, Oyku Karayel, Tulin Ozen, Mehmet Ozgur, Yildiray Sahinler, Ilker Kizmaz, Kerem Arslanoglu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalik. Uloge imaju i Demircan Kacel, Cem Zeynel Kilic, Gorkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya i Bennu Yildirimlar.

Iako su nove fotografije iz projekta Arak brzo deljene na društvenim mrežama, fotografije su takođe dobile pohvalne komentare.

Gledaoci koji su videli glumačku ekipu serije smatraju da su to veoma dobra imena i da će projekat napraviti odjek.

Priča Kare i Zeynep

Serija Arak se izdvaja kao produkcija koja će verovatno postići veoma dobru gledanost u novoj sezoni, kako svojom jakom glumačkom postavom, tako i pričom.

Ender Mihlar je reditelj serije, koja broji dane za susret sa publikom, dok scenario potpisuju Ayberk Cinar, Murat Can Oguz i Asli Gonulay.

Projekat Arak, koji će publici upečatljivim narativom preneti ukrštanje puteva Kare (Ilker Kaleli), koji želi da osveti svog oca, i Zeynep (Oyku Karayel), koja dolazi iz sasvim drugačijeg života, i njihove potonje zajedničke borbe, će uskoro početi na Show TV-u.

Datum premijere će biti poznat u danima koji slede.

View this post on Instagram

A post shared by Arak (@arakdizi)

NOVO - Otkrivena radnja turske serije Altin Kafes | Zlatni kavez

By: TV Exposed