Veličanstvena gluma Merve Dizdar preplavila društvene mreže komentarima!

Merve Dizdar, koja glumi Gulben u novoj seriji Masumlar Apartmani je u samom vrhu tema društvenih mreža zbog veličanstvene glume. Evo tih scena … Jedna od najupečatljivijih serija nove sezone nesumnjivo je Masumlar Apartmani. Glumci su uspešni koliko i scenario TV serije koja se emituje utorkom uveče na TRT 1. Gluma Merve Dizdar, koja glumi ...

Veličanstvena gluma Merve Dizdar preplavila  društvene mreže komentarima!

Merve Dizdar, koja glumi Gulben u novoj seriji Masumlar Apartmani je u samom vrhu tema društvenih mreža zbog veličanstvene glume. Evo tih scena ...

Jedna od najupečatljivijih serija nove sezone nesumnjivo je Masumlar Apartmani. Glumci su uspešni koliko i scenario TV serije koja se emituje utorkom uveče na TRT 1. Gluma Merve Dizdar, koja glumi Gulben, srednju ćerku porodice u Apartmanu.

Serija govori o životu porodice sa psihološkim problemima a dobila je pune ocene publike.

Scene sa Merve Dizdar bile su scene o kojima se najviše govorilo na društvenim mrežama u trećoj epizodi serije koja već sama po sebi sadrži prilično upečatljive scene.

Merve Dizar predstavlja introvertan kukavički lik na koji njena sestra Safiye konstantno vrši pritisak. Ona sjajno izvodi scene u kojima je preterano emotivna, previše besna ili previše srećna. O takvim performansama najviše se komentarisalo na Twitteru.

By: Tv Exposed

NOVO-Turski glumac Akin Akinozu osvojio holivudsku lepoticu