Velika briga u Čukurovi

Jedna od glavnih glumica u seriji Čukurova, Melike İpek Yalova koja utjelovljuje lik Mužgan nastavlja privlačiti pozornost svojom prirodnošću. Snimanja su zbog pošasti koronavirusa zaustavljena još prije gotovo mjesec i pol dana, tako da je glumica doma, provodi dane u karanteni. Cijelo to vrijeme nastavlja dijeliti fotografije sa svojim psom Herom. Poznata je glumica kazala ...

Velika briga u Čukurovi

Jedna od glavnih glumica u seriji Čukurova, Melike İpek Yalova koja utjelovljuje lik Mužgan nastavlja privlačiti pozornost svojom prirodnošću.

Snimanja su zbog pošasti koronavirusa zaustavljena još prije gotovo mjesec i pol dana, tako da je glumica doma, provodi dane u karanteni. Cijelo to vrijeme nastavlja dijeliti fotografije sa svojim psom Herom. Poznata je glumica kazala kako s nestrpljenjem očekuje nastavak snimanja.

Misli se kako će se snimanje nastaviti početkom šestog mjeseca, ali nikakva konačna odluka još nije donesena. Budući da se serija snima u Adani, gradu na jugoistoku Turske u kojemu ljeti bude izrazito vruće, glumicu jako brine kako će izdržati na toj vrućini.

Glumica koja je poznata po svojoj prirodnosti, na svome se instagramu obratila gledateljima u majici koju nosi već jedanaest godina, s razbarušenom frizurom.

By: TV Exposed