Zašto rejting Menajerimi Are pada

Poznata novinarka Oya Dogan napisala je dugačak članak o padu rejringa serije Menajerimi Ara. Po njenom mišljenju serija ima dva problema. Kao prvo radnja priče. Divan duet Dicle i Kiraca, ćerke i oca koji je zabrinut oko očinstva, izgleda veoma dobro. Međutim priča Dicle i Barisa izgleda dosta loše. Ovo nije priča o nemogućoj ljubavi. ...

Zašto rejting Menajerimi Are pada

Poznata novinarka Oya Dogan napisala je dugačak članak o padu rejringa serije Menajerimi Ara. Po njenom mišljenju serija ima dva problema.

Kao prvo radnja priče. Divan duet Dicle i Kiraca, ćerke i oca koji je zabrinut oko očinstva, izgleda veoma dobro. Međutim priča Dicle i Barisa izgleda dosta loše. Ovo nije priča o nemogućoj ljubavi. Prosto je nerealna. Trudeći se da manevrišu između konflikta oca i ćerke i standardne ljubavnhe drame, kreatori nisu uspeli da se nose sa zadatkom i dozvolili da publika prosto ode.

Drugi veliki problem su gostujući glumci. Pisci se plaše da ispričaju prave priče turskog šou-biznisa koje svi znaju. Glumci koji izgledaju kao da glume sebe zapravo igraju druge ljude. Gokce Bahadir igra glumicu koja je nazvana Gokce Bahadir koja nema nikakve veze sa stvarnom osobom. Isto važi i za Cagataya Ulusoya, Tubu Buyukustun, Nebehat Cehre i ostale. Publika odmah oseti lažnjak, otuda nizak rejting.

Serija ima sve preduslove za uspeh ali tamo je u doslednosti nešto loše. Glavna stvar koju kreatori serije zaboravljaju je da ovo nije ljubavna priča Dicle i Barisa. Novinari se nadaju da će oni promeniti pravac priče što pre je moguće.

By: TV Exposed

NOVO-Završeno snimanje filma Benden ne Olur