Bestemsu Ozdemir želi da radi u Holivudu!

Jedna od turskih glumica koje pažljivo grade svoju karijeru jeste i Bestemsu Ozdemir. U novom intervjuu glumica je govorila o planovima za budućnost.

Bestemsu Ozdemir želi da radi u Holivudu!

Foto Credits: IMDB

Bestemsu Ozdemir je veoma talentovana glumica. Svoju karijeru gradi postepeno a u njoj ima veoma visoke ambicije. O tome je govorila i u novom intervju koji je dala turskoj štampi.

Kako je istakla, ova turska glumica želi da se oproba u Holivudu:

„Ulažem u sebe. Narednog leta planiram da pohađam kurseve glume u Los Andjelesu. Želim da testiram sebe u Americi. Ne želim da ograničim sebe u bilo kom pogledu, pa tako radim i fizičke i psiholške vežbe. Prvo i osnovno, ne želim da imam bilo kakve plastične operacije jer ne znam kako da budem glumica bez facijalnih ekspresija. Uz to, vodim računa o svojoj koži i figuri.“.

Nekoliko zapaženih uloga u karijeri

Bestemsu Ozdemir se glumom aktivno, odnosno profesionalno bavi od 2012. godine.

Poslednju ulogu imala je u TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći u kojoj je tumačila lik Serre Pekdemir. Pre toga pojavila se u serijama Ikimizin Sirri, Akrep, Guvercin, Meryem, Kara Para Ask i drugim, kao i u nekoliko filmova.

U centru pažnje bila je i zbog ljubavne veze sa kolegom Canom Yamanom. Nakon Cana, glumica je bila u vezi sa advokatom Nailom Gonenlijem sa kojim je primećena na koncertu Oguzhana Koca 2019. godine.

NOVO - Na jesen počinje turska serija Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav

By: TV Exposed