Birce Akalay u septembru snima novu TV seriju, da li je to Mezarlik?!

Glumica Birce Akalay privukla je veliku pažnju Netflixovim serijama Kus Ucusu / Let ptica i Mezarlik / Groblje, koje su emitovane jedna za drugom u junu prošle godine.

Birce Akalay u septembru snima novu TV seriju, da li je to Mezarlik?!

Foto Credits: RiriNano

Od tada, ova turska glumica nije prihvatila nove ponude koje su joj stigle. Nakon što su obe serije postigle veliki uspeh širom sveta, glumica, koja je dala značaj ova dva projekta, morala je da odbije ponude televizijskih serija zbog snimanja novih sezona serija Kus Ucusu i Mezarlik.

Druga i treća sezona serije Kus Ucusu snimane su uzastopno u prvoj polovini 2023. godine. Nakon što je snimanje završeno, nastavlja se montaža novih epizoda odnosno sezona.

Birce Akalay je takođe podsetila da je završen proces snimanja serije Kus Ucusu.

Snimanje serije Mezarlik odloženo

Ljubitelji serije, kojima se dopala prva sezona njenog drugog projekta na Netflixu, serije Mezarlik / Groblje, koja se sastoji od 4 epizode, čekali su nastavak snimanja. Međutim, već neko vreme nije bilo vesti o ovoj seriji.

Birce Akalay, koja je dala informacije o projektu Mezarlik, rekla je:

„Mezarlik, odnosno novu sezonu serije trenutno priprema gospodin Abdulah Oguz, i te pripreme se nastavljaju. Stoga je raspored snimanja serije Mezarlik malo odložen.”.

Prva sezona serije Mezarlik emitovana je na Netflixu, ali je Birce Akalay sada po prvi put i dalje pomalo skriveno najavila da će nastavak možda biti na televiziji, a ne na digitalnoj platformi. Ukazujući na septembar za novu verziju TV serije, koja se ističe kao jedan od najvažnijih projekata o femicidima, glumica je rekla:

Recimo samo da je to potpuno novi posao za koji planiramo da počnemo da snimamo u septembru. Biće na TV-u. Trenutno ne mogu ništa da kažem, ali čućete vrlo brzo.”.

Ostaje da vidimo da li će Mezarlik zaista postati TV serija ili je u pitanju neki drugi projekat.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Ceren Karakoc - Nursemu neću nikada zaboraviti!