Buce Buse Kahraman u novoj ulozi u novom projektu

Mlada turska glumica Buce Buse Kahraman ostala je upamćena kao ime koje je naišlo na reakciju široke publike svojim likom Pelin u TV seriji Yali Capkini.

Buce Buse Kahraman u novoj ulozi u novom projektu

Foto Credits: Haberler

U stvari, toliko joj je dosadilo maltretiranje koje su joj prošle sezone uputili na društvenim mrežama da nam je glumičina pobuna još uvek ostala u sećanju.

Iako mlada glumica nije mnogo pogođena negativnim komentarima pisanim o njoj na društvenim mrežama, videli smo da su pogođeni scenaristi serije Yali Capkini.

Kada lik Pelin nije učestvovao u priči u drugoj sezoni, mnogi gledaoci su izjavili da su veoma zadovoljni ovom situacijom.

Novi film

Međutim, neuspeh da se lik zameni elementom konflikta kao što je Pelin u scenariju doveo je do važnih posledica.

Nakon što je priča dobila više kritika u odnosu na prvu sezonu, scenaristi su se složili da vrate lik Pelin kao jedno od rešenja. Ovom situacijom, Buce Buse Kahraman je najbolje odgovorila na žestoke kritike na njen račun i takođe se ponovo pridružila seriji Yali Capkini sa likom Pelin.

Međutim, glumica ima još jedan projekat koji zaslužuje pažnju. U filmu o životu poznatog umetnika Cema Karacija učestvovala je i Buce Buse Kahraman. U narednom periodu saznaćemo više o njenom liku i novom filmu.

NOVO - Serija Sahmaran ostvaruje sjajne rezultate

By: TV Exposed