Bugra Gulsoy i Serhat Teoman pripremaju novi projekat

Turski glumci rade zaista u brzom tempu i često imaju prebukiran raspored. Filmovi i serije se samo redjaju, a mnogi od njih vole da rade i u pozorištu.

Bugra Gulsoy i Serhat Teoman pripremaju novi projekat

Foto Credits: Internet Haber

Ponekad je zaista teško pobrojati sve nove projekti koji se pripremaju u Turskoj. Snima se veliki broj serija, na prvom mestu TV serije a tu su i digitalne platforme.

Svoje serije u Turskoj već su predstavili Netflix, Disney Plus, zatim domaće platforme BluTV i Tabii, a biće ih sve više. Amazon Prime takođe radi na nekim projektima u Turskoj. Zbog toga su glumci veoma tražena roba i mnogi, pogotovo oni kvalitetniji su zasuti ponudama.

Uspešni glumci Bugra Gulsoy i Serhat Teoman spremaju se da ponovo zajedno izađu na pozorišnu scenu.

Nova predstava

Gulsoy i Teoman, koji su zajedno izašli na scenu u predstavi „Pragma“, koja se igrala dve sezone, pre 10-ak godina, pripremaju novu predstavu u okviru svoje nove formacije Art 12.

Bugra Gulsoy i Serhat Teoman, koji su dobili veliko priznanje za svoju glumu u svim projektima u kojima su učestvovali, osnovali su Art 12 kako bi proizveli projekte sa inovativnim pristupima u mnogim oblastima umetnosti.

Duo, koji je na scenu izašao sa predstavom 'Pragma', koja je bila rasprodata 2 sezone, zatim je režirao i zajedno odigrao film 'Mahalle'.

Gulsoy i Teoman su prvi put počeli da rade na pozorišnoj predstavi pod okriljem svoje nove formacije Art 12. S nestrpljenjem se iščekuje koju će predstavu izvesti ovaj dvojac, koji se sprema da izađe na scenu u jesenjoj sezoni.

NOVO - Bez poboljšanja rejtinga za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed