Burak Sevinc u projektu Murat Gogebakan: Kalbim Yarali

Film Murat Gogebakan: Kalbim Yarali, koji će na bioskopsko platno doneti životnu priču Murata Gogebakana, u produkciji CNS Production i HM Production, biće objavljen 8. decembra.

Burak Sevinc u projektu Murat Gogebakan: Kalbim Yarali

Foto Credits: Haberler

Film je već impresionirao publiku svojim trejlerom. Nezaboravna dela Murata Gogebakana, koji je svojim pesmama oduševio milione, reinterpretirao je poznati glumac Burak Sevinc.

O Buraku Sevincu, koji se sprema da sa bioskopskom publikom podeli Gogebakanov život pun borbi, pričaće se mnogo, o njegovom glasu, ali i o njegovoj glumi.

Burak Sevinc, koji je dobio veliko priznanje za svoj nastup u studiju, pažljivo je pevao pesme Murata Gogebakana. Album, objavljen sa etiketom DMC, može se slušati na platformama Spotify, Apple Music, YouTube, YouTube Music, Deezer, TikTok, Anghami, Amazon Music i Fizi.

Zanimljiva priča

Film, zasnovan na borbi Murata Gogebakana, režirao je Ali Ayyildiz, a scenario su napisali Ali Ayyildiz, Lutfi Albairak i Sezgin Irmak.

Burak Sevinc, koji igra Murata Gogebakana je u društvu Tuvane Turkay i Hande Soral, a glumačku ekipu filma čine i Merve Kansu, Necmi Yapici, Feride Cetin, Levent Tulek, Durukan Celikkaya, Faruk Pakis i drugi.

Film, sponzorisan od strane Kral FM kao medijskog sponzora, priča priču o Gogebakanu, čije mesto u srcima miliona nikada nije nestalo i čije se ime još uvek pamti, njegovu priču o prianjanju za život, njegovom putovanju uspeha u muzici i njegovih iskušenja sa ljubavlju.

Film Murat Gogebakan: Kalbim Yarali u bioskopima biće premijerno 8. decembra.

NOVO - Hazal Kaya iskreno o životu i porodici

By: TV Exposed