Burcu Ozberk dobila značajnu podršku

Turska glumica Burcu Ozberk ima tešku letnju sezonu. Gledanost TV serije Ruhun Duymaz, u kojoj igra sa Sukruom Ozyldizom u glavnoj ulozi, nije dobra.

Burcu Ozberk dobila značajnu podršku

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Pre ove letnje sezone, vladalo je veliko interesovanje za romantične komedijske projekte poznate glumice, koji su ranije objavljivani u leto, a mogli su da se nastave i u zimskoj sezoni, pošto je gledanost bila dobra.

Ove sezone, Burcu Ozberk susreće svoje fanove na TV ekranu Fox-a sa svojim projektom pod nazivom Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, koji je fokusiran i na akciju i na zabavu i uključuje romansu.

I loša ocena, kao i činjenica da priča ne zadovoljava publiku, uz kritike Burcu Ozberk koje su se pojavile na društvenim mrežama u poslednjem periodu i negativnosti o projektu su se preklopile.

Podrška fanova

Sudbina serije Ruhun Duymaz još nije poznata, ali znamo da Fox TV nije dugo trpela nisku gledanost, kada su ranije serije u pitanju.

Obožavaoci Burcu Ozberk bili su na snimanju da podrže svoju omiljenu glumicu, koja je dobijala veoma negativne komentare i s vremena na vreme bila na dnevnom redu na društvenim mrežama sa velikim kritikama.

Verni obožavaoci poznate glumice, koji su podelili fotografiju sa napomenom „U poseti setu Ruhun Duymaz, preneli smo joj našu podršku i veliku ljubav u njenom novom poslu“, otkrili su da će se podrška glumici nastaviti i ovom posetom.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Biran Damla Yilmaz vredno radi na novoj seriji Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav

By: TV Exposed