Can Yaman nastavlja sa humanitarnim aktivnostima

Can Yaman, koji je veliku popularnost stekao serijom Erkenci Kus, poznat je kao jedan od turskih glumaca sa najvećom bazom obožavalaca u inostranstvu.

Can Yaman nastavlja sa humanitarnim aktivnostima

Foto Credits: IMDB

Nastavljajući karijeru u Italiji u poslednje 2 godine, glumac je bio među imenima koja su sklopila poseban ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom.

Can Yaman je u Mađarskoj zbog snimanja serije El Turco, koja je pripremljena za Disney Plus, a priča se u njoj se odvija za vreme Otomanskog carstva. Glumac će pred publiku izaći u liku Hasana Balabana, turskog mladića koji se nastanio u italijanskom selu Moena tokom 2. opsade Beča. Hasanov lik će se boriti da oslobodi selo u koje se nastanio od gospodara.

Poznati glumac, koji radi na novoj seriji, takođe daje sve od sebe da organizuje svoje fanove na društvenim mrežama da zaleče rane od zemljotresa. Poznati glumac je na svom Instagram nalogu objavio da se mogu dati donacije udruženju koje je osnovao za decu u Italiji, a da će te donacije biti prebačene Udruženju AHBAP i prenete žrtvama zemljotresa preko ove nevladine organizacije.

Yaman je već i donirao novčana sredstva

Otkriveno je da je Can Yaman ranije donirao 250 hiljada TL Udruženju AHBAP za kampanju. Can, koji je posebno pozvao svoje fanove van Turske preko svog Instagram naloga sa 10 miliona pratilaca, zatražio je podršku za donacije.

Glumac koji je putem poruka koje je objavio na italijanskom, engleskom i španskom jeziku pozvao da se donacije koriste za dobrobit žrtava zemljotresa u Turskoj, dobio je pozitivne komentare svojih obožavalaca.

NOVO - Burcu Ozberk - Stop muzici uz slike i snimke posledica zemljotresa!

By: TV Exposed