Burcu Ozberk - Stop muzici uz slike i snimke posledica zemljotresa!

Burcu Ozberk, koja je prihvatila ponudu iz serije Kralice / Kraljica, koja je pripremljena kao turska adaptacija američke serije Queen Sugar/ Kraljica Šećer, pripremala se za ovaj projekat sve do stravičnih zemljotresa koji su zadesili Tursku.

Burcu Ozberk - Stop muzici uz slike i snimke posledica zemljotresa!

Foto Credits: IMDB

Objašnjavajući da će igrati veoma snažan ženski lik koji pokušava da održi porodicu u životu, glumica je rekla da je veoma impresionirana i uzbuđena pričom. Međutim, ubrzo nakon ovih reči, u Kahramanmarašu i 9 pokrajina oko njega dogodila su se dva velika zemljotresa, koja su izazvala veliku katastrofu. Nakon zemljotresa, među imenima koja su lično učestvovala u aktivnostima pomoći našla se i glumica, koja je pokušala da se čuje glas žrtava zemljotresa objavljujući mnoge objave na svom nalogu na društvenim mrežama.

Burcu Ozberk, koja je podelila pozive žrtava zemljotresa i prenela ih širokoj publici preko svojih pratilaca, takođe se potrudila da kroz poruke iz oblasti zemljotresa uputi sve o materijalima za pomoć koje treba da pošalju. Prikupljajući pomoć žrtvama zemljotresa pomažući Dasdasu i timu Ihtiyac Haritasi / Mapa potreba, glumica je pokazala osetljivost u okviru sopstvene moći da zaleči rane društva u ovom procesu.

Glumica, koja je dala i neke poruke nakon zemljotresa, posebno je reagovala na one koji su emitovali snimke zemljotresa uz različitu muziku. Glumica je rekla da se doživljena katastrofa normalizovala kada je to učinjeno i poručila da je to veoma pogrešno i da smo suočeni sa velikom destrukcijom i problemom.

Jasna poruka

Burcu Ozberk, koja se protivi ovim objavama objavljenim tokom aktivnosti potrage i spasavanja, objavila je sledeću poruku:

„Ne normalizujte katastrofu stavljajući tužnu muziku ispod fotografija i video snimaka. Nemojte kolažirati fotografije snimljene iz porušenih kuća i deliti gluposti. Žrtve zemljotresa su i dalje gladne, žedne, bolesne, uplašene i nemaju gde da borave. Hajde da koristimo društvene medije neko vreme samo kao pomoćno sredstvo i sredstvo komunikacije. Neka naše misli i osećanja budu prepušteni nama. Šta će to biti neko vreme?".

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Ogun Kaptanoglu radi kao spasilac u ruševinama nakon zemljotresa!

By: TV Exposed