Ceren Yilmaz: "Volela bih da glumim ženu ratnicu"

Ceren Yilmaz , glavna glumica FOX-ove serije Zumruduanka , dala je iskrene izjave u intervjuu koji je dala za publikaciju Weekend. “Zumrut” iz Zumruduanke istakla je da u njenoj zemlji postoje hiljade devojaka koje su podvrgnute nasilju Ceren je takođe izjavila: „Kao žena koja ima poteškoće u poslovnom i društvenom životu; “Uvek ću se boriti da živim u zemlji u kojoj možemo ...

Ceren Yilmaz: "Volela bih da glumim ženu ratnicu"

Ceren Yilmaz , glavna glumica FOX-ove serije Zumruduanka , dala je iskrene izjave u intervjuu koji je dala za publikaciju Weekend. "Zumrut" iz Zumruduanke istakla je da u njenoj zemlji postoje hiljade devojaka koje su podvrgnute nasilju

Ceren je takođe izjavila: „Kao žena koja ima poteškoće u poslovnom i društvenom životu; "Uvek ću se boriti da živim u zemlji u kojoj možemo slobodno da živimo i budemo jaki."

Na pitanje postoje li sličnosti sa likom Zumrut, glumica je odgovorila: "Imaju sličnosti, ali uopšteno su vrlo drugačije".

Yilmaz je rekla: "Gluma nije nešto što može da se radi bez toga da vas vole. Volim svoju profesiju. Ne postoji uloga za koju kažem da je ne igram. Uloga koju želim da igram je da budem heroj, volela bih da igram ženu ratnicu."

By: TV Exposed

NOVO-Burak Ozcivit ne viđa sina