Demet Evgar i serija Bahar pomeraju granice!

Sada već mnogima omiljena turska TV serija Bahar, koju producira MF Yapim, svojom 6. epizodom ostavila je traga u utorak uveče.

Demet Evgar i serija Bahar pomeraju granice!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Bahar, koja je oborila rekorde gledanosti, svojom epizodom koja je emitovana nedavno stekla je prvo mesto u sve tri kategorije.

Serija je prethodnih nedelja beležila dvocifrenu gledanost, a već se znalo da je to produkcija broj jedan u 2024. godini.

Ipak, šesta epizoda je postigla najveću gledanost sezone 2023-2024 i u AB i ABC1 kategoriji. Mora se priznati da je serija Bahar ostavila traga u ovoj sezoni, sa dvocifrenom gledanošću u total kategoriji rejtinga.

Dominacija i na društvenim mrežama

Razlog zašto je serija toliko popularna je što priča ima veliki uticaj, ali tu je i simpatija Demet Evgar, zbog čega većina onih koji gledaju seriju skidaju kapu glumačkom talentu popularne glumice.

Projekat Bahar, koji ima milione ljudi zalepljenih za svoje ekrane, takođe je postao jedna od tema o kojima se najviše govori na društvenim mrežama. Epizoda, koja je publici donela poplavu emocija, dobila je oduševljene kritike svojim dirljivim i zabavnim trenucima.

Glumci su fascinirali publiku svojim impresivnim nastupima. Serija Bahar, čija je svaka scena bila u trendu na društvenim mrežama, bila je na TT listi 10 sati i 35 minuta sa heštegom #Bahar. Likovi serije su takođe bili istaknuti, Timur je ostao na TT listi 5 sati i 10 minuta, Rengin 4 sata i 35 minuta, a Evren 3 sata i 55 minuta.

Sve pohvale!

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Halit Ozgur Sari je opsednut veštačkom inteligencijom!

By: TV Exposed