Deniz Baysal deli objave sa seta serije Teskilat a glavnog glumca još nema?! (VIDEO)

Uspešna TV serija kanala TRT 1 Teskilat / Organizacija, koja se sa publikom susrela nedeljom uveče, otišla je na set za treću sezonu.

Deniz Baysal deli objave sa seta serije Teskilat a glavnog glumca još nema?! (VIDEO)

Foto Credits: DiziCentral

Serija, koja se u septembru sprema da na ekran dođe sa novim epizodama, počela je da se snima. Deniz Baysal, glavna glumica koja je dala život liku Zehre od prvog dana serije, počela je da deli objave sa seta na društvenim mrežama.

Deniz je ponovo nasmejala svoje fanove u svojoj poslednjoj objavi na Instagramu. U videu koji je podelila sa seta, glumica, koja ulazi u trejler kao ona, izlazi kao Zehra. S druge strane, publika se pita i ko će zameniti Caglara Ertugrula, koji je prošle sezone napustio seriju. Ubrzo nakon što je Organizacija napravila finale druge sezone, to je došlo do izražaja sa odlaskom glavnog glumca.

Razdvajanje Ertugrula, koji je igrao glavnog lika Serdara od prve epizode serije Teskilat palo je kao bomba na dnevni red na društvenim mrežama i medijima. Iako publika serije neko vreme nije mogla da veruje ovoj vesti, morala je da prihvati istinu uz zvaničnu izjavu i producenta i Ertugrula.

Tokom leta nije pronađen nijedan novi glumac koji bi zamenio Ertugrula. U stvari, ovaj projekat je počeo da se snima za novu sezonu. Međutim, još uvek nije pronađen glumac koji će igrati glavnog muškog lika.

Tvrdilo se da će u novoj sezoni ulogu u Teskilatu igrati Yunus Emre Yildırımer, kojeg smo nedavno gledali u TV seriji Adi Sevgi. Međutim, zvanično saopštenje nije dato.

NOVO - Da li će serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo dobiti drugu sezonu?!

By: TV Exposed