Ecem Ozkaya u seriji Gonul Dagi (FOTO)

Gonul Dagi , koja se emituje na ekranima TRT 1 i koja je osvojila srca publike, privlači pažnju ne samo snažnom pričom već i glavnom glumačkom postavom. U seriji, Ecem Ozkaya preuzima ulogu starije sestre Taner (Berk Atan), koja je pametna, odana, zlatnog srca, porodična. Ecem Ozkaya je rekla, “Gonul Dagi” je serija iskrenosti, verno oslikava duh zemlje. Imamo priču koja dodiruje ...

Ecem Ozkaya u seriji Gonul Dagi (FOTO)

Gonul Dagi , koja se emituje na ekranima TRT 1 i koja je osvojila srca publike, privlači pažnju ne samo snažnom pričom već i glavnom glumačkom postavom. U seriji, Ecem Ozkaya preuzima ulogu starije sestre Taner (Berk Atan), koja je pametna, odana, zlatnog srca, porodična.

Ecem Ozkaya je rekla, “Gonul Dagi" je serija iskrenosti, verno oslikava duh zemlje. Imamo priču koja dodiruje zemlju. Svi koji je gledaju zavoleće ovaj mali grad usred stepe i ljude koji ovde žive".

Ozkaya, koja se ranije pojavljivala u mnogim TV serijama i filmovima, glumi Zahide, koja se vratila u očev dom sa svoje troje dece, nesposobna da podnese progon svog supruga na planini Gonul.

Ecem Ozkaya je izjavila da su Zahidi iz serije, porodica, posebno brat Taner, bili velika podrška: "Zahide je svoj život, svoju decu, svoju porodicu stavila ispred sebe, teret je na njenim leđima, ali ona nikada ne gubi nadu u život".

Ecem Özkaya, Gönül Dağı’nda

By: TV Exposed

NOVO-Da li Demet Ozdemir ima dečka?