Ekskluzivne fotografije najnovije Mercedes S klase

Fotografije najnovije Mercedesove S klase su danas pomalo neočekivano osvanule na internetu. U pitanju je model koji će biti predstavljen na proleće 2021. godine, a prvi utisak je da je mnogo agresivnijeg dizajna od prethodnika. O ukusima ne treba raspravljati, ali mnogi su složni da je prednji kraj nove S klase među najlepšima do sada. ...

Ekskluzivne fotografije najnovije Mercedes S klase

Fotografije najnovije Mercedesove S klase su danas pomalo neočekivano osvanule na internetu.

U pitanju je model koji će biti predstavljen na proleće 2021. godine, a prvi utisak je da je mnogo agresivnijeg dizajna od prethodnika.

O ukusima ne treba raspravljati, ali mnogi su složni da je prednji kraj nove S klase među najlepšima do sada. Pozadi su stop svetla tipična za Mercedese novije generacaije.

Kada je reč o unutrašnjosti vidljive su mnoge promene. Promenjena je organizacija komandne table i infotejmenta. U centralnom delu vozačkog prostora je postavljen veliki monitor, kakav do sada nije viđen u Mercedesovom programu. Pomalo podseća i na monitor iz automobila marke Tesla. Digitalizacije je vidljiva na svakom koraku, i nema sumnje da će nova S klasa kao i svaka do sada predstavljati iskorak u budućnost kada je reč o Mercedesovima vozilima.

By: TV Exposed