Engin Akyurek privukao veliku pažnju na seriju Kacis

Popularna serija Fox TV-a Mahkum / Zatvorenik završila je sezonu svojom 24. epizodom emitovanom u četvrtak, 2. juna. Publika serije, koja se gledala sa uzbuđenjem, naišla je na takvo iznenađenje u finalu sezone da niko nije mogao da shvati šta se ranije dogodilo!

Engin Akyurek privukao veliku pažnju na seriju Kacis

Foto Credits: IMDB

Ličnost i razgovor sa tužiocem Firatom, koji je šetao hodnicima zgrade suda, iznenadio je sve! Dok se Firat šeta u sudnici, osoba po imenu Mehmet iznenada se pojavljuje pred njim. Mehmet, koga glumi Engin Akyurek, kaže da želi da pravi prave vesti tako što će komunicirati preko telefona sa ratnim dopisnikom i urednikom. U tom trenutku se tužilac, koji je to čuo, nasmešio na situaciju i rekao: „Istina se ne čeka, kao pravda!“ .

Iako je većina publike razumela situaciju, ova scena je za mnoge bila šokantna. Šta je Engin Akyurek radio u seriji Mahkum?

U stvari, ovo je bilo veoma upečatljivo predstavljanje digitalne platforme Disney Plus, o kojoj će se uskoro više pričati njenim otvaranjem. Kacis / Bekstvo je prva serija Disney Plus Turkey. Serija, sa Irem Helvacioglu i Enginom Akyurekom u glavnim ulogama, takođe je najvažnija produkcija u izlogu kao prva originalna serija Disney Plus u Turskoj.

Engin Akyurek igra ratnog dopisnika u Disney Plus seriji Bekstvo, koja će početi da se emituje 14. juna. Njegovo ime u seriji je kako smo i saznali u Mahkumu, Mehmet. Ovaj Akyurekov lik pojavio se u TV seriji Mahkum u reklamne, odnosno promotivne svrhe. Akyurek, koji je gostovao u Mahkumu u sceni iznenađenja, priredio je lepo iznenađenje publici.

Ova scena je pokrenuta kao integracija scenarija izmišljenog kao deo promotivnih aktivnosti serija Kacis. Nestrpljenje za ovu seriju je sve veće…

NOVO - Kerem Bursin iznenadio priznanjem!

By: TV Exposed