Enigma zvana Ozgur Ozan i serija Arka Sokaklar

Turski glumac Ozgur Ozan već petnaest godina tumači ulogu u seriji Arka Sokaklar. Glumac je postao gotovo zaštitno lice tog projekta.

Enigma zvana Ozgur Ozan i serija Arka Sokaklar

Foto Credits: Accun

Pre nekoliko nedelja pojavila se informacija da će Ozgur Ozan napustiti tu seriju. Mediji su preneli vest da će se glumac pojaviti u novom Netflixovom filmu pod nazivom Ask Taktikleri. U pitanju je projekat u kom će glavne uloge tumačiti Sukru Ozyidliz i Demet Ozdemir. Snimanje tog filma će trajati oko mesec dana, već je otpočelo i odvijaće se tokom pauze u seriji Arka Sokaklar. Dakle, taj projekat nije razlog Ozanovog odlaska iz serije, ako ga uopšte ima. Međutim, turski mediji su uporni sa tim da se Ozgur više neće pojavljivati u seriji koja mu je donela veliku popularnost.

Glumac je u međuvremenu demantovao informaciju na svom zvaničnom Instagram nalogu. Rekao je da nema istine u tome da napušta jednu od najdugovečnijih serija u Turskoj. Mediji ipak i dalje tvrde da će Ozgur Ozan napustiti ovaj projekat. Ko je u pravu, saznaćemo kada počne snimanje nove sezone serije Arka Sokaklar...

NOVO - Feyyaz Serifoglu ima zanimljivog drugara (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed