Evo zbog čega se završava serija Babil

Serija Babil je od samog starta predstavljala veliku kocku za Star TV. Na kraju serija će doživeti ne baš slavnu sudbinu. Doneta je odluka da se serija završi u epizodi 20. Evo i zbog čega je to tako. Babil je serija koja je od starta bila hvaljena. Dobar glumački kadar, uz nekoliko sjajnih glumaca, intigrantna ...

Evo zbog čega se završava serija Babil

Serija Babil je od samog starta predstavljala veliku kocku za Star TV.

Na kraju serija će doživeti ne baš slavnu sudbinu. Doneta je odluka da se serija završi u epizodi 20. Evo i zbog čega je to tako. Babil je serija koja je od starta bila hvaljena. Dobar glumački kadar, uz nekoliko sjajnih glumaca, intigrantna priča i radnja u seriji su predstavljali dobar osnov. Međutim, na kraju to sve nije donelo očekivane rezultate. Serija je brzo i naglo ostajala bez gledalaca. Nizak rejting je bio poguban i za seriju Babil, baš kao i druge projekte pre nje. Podsećamo da je serija Časna reč / Seref Sozu završena već u četvrtoj epizodi.

Ljudi iz produkcije kao krivca za nizak rejting vide i dugu pauzu tokom trajanja karantina zbog epidemije koronavirusa. Tada su, prema tvrdnjama produkcije, gledaoci izgubili interesovanje koje se nakon nastavka emitovanja jednostavno nije vratilo.

Umesto Babila u istom terminu ćemo nakon finala gledati seriju Seni Cok Bekledim.

NOVO - Koronavirus i na setu serije Kuzey Yildizi Ilk Ask / Zvezda severnjača

By: TV Exposed