Ezgi Mola se vratila na TV ekrane nakon 8 godina!

Serija koja će vratiti Ezgi Molu na TV ekrane nakon 8 godina biće Cop Apartment. Radovi OGM Pictures za TRT1 se nastavljaju. Tim će se uskoro okupiti i započeti snimanje. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar vode seriju. Naravno, ova imena su gledaocima poznata, pošto su već duže vreme u mnogim različitim ...

Ezgi Mola se vratila na TV ekrane nakon 8 godina!

Serija koja će vratiti Ezgi Molu na TV ekrane nakon 8 godina biće Cop Apartment. Radovi OGM Pictures za TRT1 se nastavljaju. Tim će se uskoro okupiti i započeti snimanje.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar vode seriju. Naravno, ova imena su gledaocima poznata, pošto su već duže vreme u mnogim različitim produkcijama. Sa Ezgi Mola nije isti slučaj. Glumica je već poznata po svojim filmovima i vrlo je uspešna, međutim, nije dugo snimala serije. Poslednji put je viđena u seriji Kötü Yol, koja je počela vrlo ambiciozno i trajala je kratko vreme 2012. godine.

Pitanje zašto Ezgi Mola, koja u filmovima glumi 8 godina, nije bila u TV serijama zapravo je poznato. Snimanje drama sa dugim radnim vremenom i teški uslovi predstavljali su problem za nju. Konačno, Ezgi Mola, koja je dve sezone bila na pozornici Alice Musical, prihvatila je ponudu iz serije Cop Apartment u novoj sezoni, a njeni fanovi su bili prilično iznenađeni.

Zanimljivi su i razlozi zbog kojih je glumica odabrala Cop Apartment. Ezgi Mola, objavila je na društvenim mrežama koliko je  impresionirana tom pričom, i kako se ova serija razlikuje.

By: TV Exposed