Feyza Sevil Gungor o svom liku Oylum iz serije Aldatmak

Serija ATV-a Aldatmak | Obmana, koju produciraju TIMS&B Productions, Timur Savci i Burak Sagyasar, nastavlja da se gleda sa divljenjem četvrtkom uveče.

Feyza Sevil Gungor o svom liku Oylum iz serije Aldatmak

Foto Credits: Internet Haber

Saveti iz stvarnog života stigli su liku Oglum koja se našla u teškim vremenima zbog zastoja koje je doživela u seriji. Uspešna glumica Feyza Sevil Gungor obratila se liku Oylum koji je igrala i igra.

Feyza Sevil Gungor, koja je upitana šta bi želela da kaže kada bi imala priliku da razgovara sa Oylum, skrenula je pažnju sledećim rečima:

“Želela bih da kažem Oylum da sam videla sve kroz šta je prošla, da sam bila svesna da je ono kroz šta je prošla veoma teško, ali da je bila jača nego što je mislila. Rekla bih da ona treba da gleda sebe pre svih. Mislim da se plaši da bude sama, ali mora da zna da ne može da eliminiše ovu usamljenost sa sigurnim prostorima koje joj pružaju drugi.”

Detaljnija analiza

Gungor, koja je uspostavila intenzivnu vezu sa Oylum, smatra da lik mora da donosi vitalne odluke.

Evo detaljnije analize Feyze Sevil Gongor o karakteru Oylum:

„Rekla bih da kada vidi podršku koju za svoje snove nije mogla da dobije tokom svog života od nekog drugog, treba da prestane da se bori sa osećajem, slabošću, da ne može da se odupre, i donosi vitalne odluke iz zahvalnosti prema ljudima koji je podržavaju. Zahvalnost, ljubav, saosećanje, poverenje, strast, to su različite emocije. Samo zato što se jedna od njih dogodi ne znači da će druga doći.”.

View this post on Instagram

A post shared by Feyza (@feyzasevilgungor)

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan pravi novi iskorak u karijeri!

By: TV Exposed