Glumci serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice zablistali na gala večeri!

Ove godine je turski vetar duvao na sajmu MIPTV, koji se svake godine održava u Kanu u Francuskoj, gde se susreću industrija sadržaja i televizije.

Glumci serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice zablistali na gala večeri!

Foto Credits: Haberler

Na događaju su se pojavili glumci serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice sa Haute Couture dizajnom turske modne kreatorke Zeynep Kartal, koja živi u Engleskoj.

Noći u kojoj su glumci Kizilcik Serbeti bili u centru pažnje, prisustvovale su i svetske zvezde, reditelji i filmski montažeri.

Uz sjajan poziv glumaca serije, Šerbet od brusnice je postao produkcija koja je ove godine ostavila trag u Kanu.

Izjava modne kreatorke privukla pažnju

Poznati glumci koji su nosili dizajne Zeynep Kartal na specijalnoj gala večeri impresionirali su i svojom elegancijom i izborom nakita.

Pored toga, Baris Kilic i Dogukan Gungor, popularni glumci ove TV serije, takođe su učestvovali u događaju. Na gala večeri održanoj u okviru MIPTV-a, modna kreatorka Zeynep Kartal izrazila je svoja osećanja na sledeći način:

„Srećni smo što imamo posebnu noć zajedno sa Gold Filmom na MIPTV Cannes, jednom od najprestižnijih događaja na svetu. Mesecima smo pedantno radili na našoj gala večeri. Mesto susreta TV i filmske industrije je na MIPTV-u; Održali smo divan događaj uz podršku Coynpara, Core Aero i Lion Diamond. Veoma sam srećna što vidim vredne glumce TV serije Kizilcik Serbeti, koja se u našoj zemlji gleda sa divljenjem, sa svojim dizajnom na gala večeri.”.

NOVO - Serija Karsilasmalar | Susreti ima veoma kvalitetnu glumačku ekipu!

By: TV Exposed