Glumica Hande Ercel postavila novi rekord

Turska glumica Hande Ercel uživa u popularnosti. Mlada glumica koja je veliku pažnju na sebe privukla ulogom u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata nastavlja da obara rekorde. Hande pomera granicu kada je reč o popularnosti među turskim glumcima. Ta popularnost se najbolje ogleda kroz brojke na njenom zvaničnom Instagram profilu. Hande ...

Glumica Hande Ercel postavila novi rekord

Turska glumica Hande Ercel uživa u popularnosti.

Mlada glumica koja je veliku pažnju na sebe privukla ulogom u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata nastavlja da obara rekorde. Hande pomera granicu kada je reč o popularnosti među turskim glumcima. Ta popularnost se najbolje ogleda kroz brojke na njenom zvaničnom Instagram profilu. Hande Ercel je u toku prošle godine postala najpopularnija od svih turskih glumaca i glumica na Instagramu. Nedavno je napravila dodatni iskorak. Njen zvaničan Instagram profil prešao je brojku od 20 miliona pratilaca. Zanimljivo je i to da glumica prati samo 386 osoba. Do sada je na svom profilu na ovoj društvenoj mreži objavila ukupno 475 fotografija i kratkih video snimaka.

Za sve vas koji niste, a želeli bi da posetite Instagram profil Hande Ercel ili je zapratite, možete to učiniti klikom – OVDE.

NOVO - Otpočele pripreme na novoj turskoj komediji Adim Basi Kafe

By: TV Exposed