Gulsim Ali Ilhan je uznemirena zbog kraja serije Al Sancak / Crvena zastava

Činjenica da se akciona serija kanala TRT1 pod nazivom Al Sancak / Crvena zastava neće nastaviti u drugoj sezoni otkrivena je u letnjem periodu, što je izazvalo veliko iznenađenje fanova serije.

Gulsim Ali Ilhan je uznemirena zbog kraja serije Al Sancak / Crvena zastava

Foto Credits: IMDB

Gulsim Ali Ilhan, koja je igrala glavnu žensku ulogu sa likom Nadie u seriji, vratila se na ekran TRT1 serijom Al Sancak nakon uspešne serije Gonul Dagi.

Glumica, koja se tokom leta sastajala sa svojim bliskom prijateljicom Aslihan Guner na odmoru, dobijala je predloge za uloge, a nije oklevala da kaže da je njena prijateljica iskusnija od nje.

Kao i Gulsim Ali Ilhan, ceo tim serije je saznao da projekat neće biti nastavljen iz vesti u štampi tokom ovog leta, što je bilo veliko iznenađenje među glumcima, ali i obožavaocima ove turske serije.

Gulsim je na tu temu rekla:

„Al Sancak se upravo završio, nažalost doneta je tako iznenadna odluka. Bila je to iznenadna odluka, naravno da sam bila jako uznemirena, to je dobar posao i lik koji mnogo volim. Volela sam da igram Nadiu. Ništa se ne može učiniti. Ponekad se dešavaju događaji kroz koje prolazimo, nadam se da ću se pred publikom pojaviti sa boljim projektima.”.

Ocenjuje ponude

Gulsim Ali Ilhan, koja je preuzela glavnu ulogu sa Ugurom Gunesom u TV seriji Al Sancak / Crvena zastava, iskreno je govorila i izrazila da je veoma tužna što napušta lik koji mnogo voli.

Ilhan, koja je predstavila ulogu koja je impresionirala publiku scenama u kojima se bori i u scenama sa oružjem na snimanju serije Al Sancak, takođe je izrazila da je iskreno volela da igra lik Nadie.

Podsetivši da će posle serije Al Sancak izaći pred fanove sa novim projektima, glumica je počela da ocenjuje ponude.

View this post on Instagram

A post shared by Al Sancak TRT (@alsancaktrt)

NOVO - Merve Dizdar i Berkay Ates o seriji Magarsus

By: TV Exposed