Počele pripreme za drugu sezonu serije Yargi / Presuda!

U poslednjih nekoliko dana su stizale zabrinjavajuće vesti za budućnost turske televizijske serije Yargi. Situacija je ipak znatno povoljnija od one o kojoj je bilo reči.

Počele pripreme za drugu sezonu serije Yargi / Presuda!

Foto Credits: IMDB

Serija Yargi / Presuda jedna je od onih koje su obeležile aktuelnu sezonu. Pričalo se dosta o tome da će serija imati minimum dve sezone, a potom se pojavila informacija da će Pinar Deniz po okončanju ove napustiti projekat.

Posle toga usledila je vest o tome da će serija otići na kratku pauzu. Naredna epizoda serije Yargi će biti emitovana za dve nedelje, odnosno 9. januara. Razlog pauze nije lep, ali je nažalost s obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju u Turskoj i donekle očekivan. Upravo je Pinar Deniz zaražena koronavirusom i nalazi se u karantinu. Zbog toga je pauzirano snimanje serije i odloženo emitovanje iste. Koronavirus pravi probleme i na setovima drugih projekata tako da su istim zaraženi i Engin Altan Duzyatan, Gonca Vuslateri, Biran Damla Yilmaz, Nilperi Sahinkaya i Yigit Kirazci.

Sada slede nešto lepše informacije. Pinar je lično demantovala vesti da će napustiti seriju Yargi / Presuda po završetku aktuelne sezone, o kojima je bilo reči pre nekoliko dana. Ona će nastaviti da glumi u seriji i u drugoj sezoni sezoni koja nas očekuje. Sina Kologlu je potvrdila informaciju da je razgovarala sa predstavnicima kompanie Ay Yapim koji su joj objasnili da nikakvog finala serije nema, već da su pripreme za sezonu dva već otpočele.

Vesti koje su kao „muzika za uši“ svih fanova ove turske serije!

NOVO - Kubilay Aka doživeo prelom pa ubrzo hospitalizovan!

 By: Milt-TV Exposed