Hafsanur Sancaktutan živi svaki svoj lik!

Turska glumica Hafsanur Sancaktutan napravila je veliki korak napred u svojoj karijeri postigavši uspešne rezultate u različitim projektima u poslednje 3 godine.

Hafsanur Sancaktutan živi svaki svoj lik!

Foto Credits: IMDB

Mlada glumica, rođena 2000. godine, koja je počela da privlači pažnju likom Fidan u seriji Gulperi, u kojoj je učestvovala sa 18 godina, došla je do izražaja kao glavna glumica u dramskom projektu Ask Aglatir. Nakon toga je bila zapažena i u drugim projektima.

Međutim, glumica se ovog leta udružila sa Keremom Bursinom u glavnim ulogama u TV seriji Kanal D Ya Cok Seversen / Ako voliš previše i počeo je novi proces u njenoj karijeri.

Hafsanur Sancaktutan, koja je do sada birala dramske projekte umesto romantičnih humorističkih serija, već od prve epizode ​​serije dokazala je da može da bude veoma uspešna u drugom žanru sa serijom Ya Cok Seversen.

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše dobija veliku pažnju na društvenim mrežama.

Početak emitovanja na arapskom TV kanalu

Čini se da se serija, za koju se takođe otkriva da se emituje u arapskim zemljama, brzo širi u inostranstvo. Završeni su dogovori o emitovanju ovog projekta na arapskom kanalu MBC.

U ovom trenutku, Hafsanur Sancaktutan je imala priliku da poveća svoju popularnost širenjem ove TV serije u inostranstvo. Glumica je o svom poslu rekla:

„Dok igram svoju ulogu, živim svaki trenutak celom dušom i telom. Sve što se radite od srca vratiće vam se.”.

Izgleda da je Hafsanur Sancaktutan duboko uticala na publiku time što nije igrala svoje uloge već je pokušavala da živi taj lik dok je stigla do ove tačke poslednjih godina, kada je imala veliki skok u karijeri.

Za sada se na njen račun nižu samo pohvale, a svi se nadaju da će se tako i nastaviti.

NOVO - Kakva sudbina očekuje seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše?!

By: TV Exposed