Halit Ergenc i Berguzar Korel o malenoj Leyli

Jedan od najpopularnijih turskih parova, Halit Ergenc i Berguzar Korel su se pojavili po prvi put zajedno pred kamerama od rođenja njihove kćerke Leyle. Kako je Berguzar priznala, ovog puta joj je trudnoća bila zaista teška.

Halit Ergenc i Berguzar Korel o malenoj Leyli

Foto Credits: Haberler

Berguzar Korel je istakla da se često budila noću. da je dobila veliki broj kilograma, više od 15 i da se sada trudi da smanji kilažu. Halit je odmah podržao suprugu i rekao da mu to uopšte nije bitno. Najvažnija stvar je ta da mu deca budu zdrava. Potom su govorili o maloj Leyli dugo, bez prekidanja jedno drugog. Govorili su iste stvari dopunjavajući misao svog supružnika. Još jednom je viđena neverovatna harmonija koju ovaj par ima. Kako pišu turski mediji, ta harmonija se gotovo mogla i fizički osetiti. Berguzar i Halit su rekli da su veoma srećni zbog rođenja male Leyle i da im je porodica uvek na prvom mestu.

Potom su usledila i neka pitanja o poslu. Jedan od novinara je upisao Berguzar i Halita da li bi voleli nekada da rade zajedno. Odgovorili su pozitivno, da ne vide prepreku u tome, na radost svih fanova.

Ipak trenutno su im deca najbitnija i ne želi da izgube nijedan minut a da im se u potpunosti ne posvete.

NOVO - Melisa Senolsun demantovala vesti o novoj vezi

 By: Milt-TV Exposed