Halit Ozgur Sari - nova zvezda turskih TV serija?

Glumac Halit Ozgur Sari svoju karijeru gradi polako i strpljivo. Pod vođstvom agenta Engina Aykanata, Halit se polako probija i postaje sve zapaženiji. Mladi glumac se odlično snašao u hit seriji Dirilis: Ertugrul, takođe je bio uspešan i u seriji The Protector. Zapažen je bio i u seriji Kirmizi Oda, a potom je dobio glavnu ...

Halit Ozgur Sari - nova zvezda turskih TV serija?

Glumac Halit Ozgur Sari svoju karijeru gradi polako i strpljivo.

Pod vođstvom agenta Engina Aykanata, Halit se polako probija i postaje sve zapaženiji. Mladi glumac se odlično snašao u hit seriji Dirilis: Ertugrul, takođe je bio uspešan i u seriji The Protector. Zapažen je bio i u seriji Kirmizi Oda, a potom je dobio glavnu ulogu u jednom filmu. U pitanju je film digitalne platforme Netflix koji će imati premijeru ove godine. Halit Ozgur Sari sada tumači jednu od glavnih uloga u seriji Kardeslerim. Pored pomenutih serija Halit je radio i u seriji Sampiyon. Nedavno je napravio profil i na društvenoj mreži Instagram.

Ovaj mladić je rođen 1993. godine i pred njim su bez dileme desetine godina karijere. Nedavno je napravio profil i na društvenoj mreži Instagram. Za nedelju dana sakupio je preko 60.000 pratilaca, a sigurni smo da će taj broj biti mnogo veći.

NOVO - Finale turske serije Payitaht Abdulhamid u junu?!

By: TV Exposed