Hande Ercel – novi projekat tek naredne godine?!

Stigle su nove informacije vezane za tursku glumicu Hande Ercel. Prenosimo o čemu se radi.

Hande Ercel – novi projekat tek naredne godine?!

Foto Credits: DiziCentral

Hande Ercel je potpisala ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom. Glumica će se pojaviti u glavnoj ulozi u jednoj od njihovih novih serija. Međutim, u poslednje vreme se sve češće postavlja pitanje, kada će ta nova serija biti snimljena.

Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Hande ću glumiti u seriji ove digitalne platforme, ali je vrlo moguće da ta serija bude emitovana tek naredne godine.

Ljudi iz Disney Plusa unapred dogovaraju takve stvari i nove projekte, pa s obzirom da za sada nema ni pomena da će Ercel snimati seriju za njih, vrlo je moguće da to neće ni biti ove kalendarske godine.

To znači da se otvara mogućnost da se Hande Ercel ove godine pojavi u nekoj novoj televizijskoj seriji, što bi njeni fanovi sigurno voleli. Sama glumica je nedavno izjavila da čita ponuđene scenarije i bira između novih uloga.

Ostaje da vidimo da li će i koju ulogu ova popularna  turska glumica izabrati. Hande je najpopularnija na Instagramu među svojim kolegama, a njena poslednja serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je postala ozbiljan hit.

NOVO - Mehmet Polat kao kapetan flote u seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana

 By: Milt-TV Exposed