Hazal Kaya i Ali Atay – ljubavna priča

Pred prvi rođendan Fikreta Alija Ataya, turska štampa objavila je ljubavnu priču njegovih roditelja. Priča u medijima je obuhvatila Ali Atayev život i pre nego što je upoznao Hazal. Njegov prvi brak sa balerinom Ebru Cansiz nije bio uspešan. Par se tiho razveo u aprilu 2013. godine nakon samo jednog sudskog susreta. Nakon toga mediji ...

Hazal Kaya i Ali Atay – ljubavna priča

Pred prvi rođendan Fikreta Alija Ataya, turska štampa objavila je ljubavnu priču njegovih roditelja.

Priča u medijima je obuhvatila Ali Atayev život i pre nego što je upoznao Hazal. Njegov prvi brak sa balerinom Ebru Cansiz nije bio uspešan. Par se tiho razveo u aprilu 2013. godine nakon samo jednog sudskog susreta. Nakon toga mediji su pisali o Alijevim ljubavnim aferama sa Demet Evgar ali i Melis Birkan. Ipak, nijedna od tih navodnih veza nije izrasla u nešto ozbiljnije.

Tu je i priča o Alijevoj supruzi. Hazal Kaya je imala dugu vezu sa fotografom Cahit Baha Barsom. Posle njega bila je u ljubavnoj vezi sa Sarpom Bozkurtom. Pričalo se o njenim vezama sa Umutom Kurtom i Canom Bonomom, ali iz njih se nije rodila velika ljubav.

Ali i Hazal imaju zajedničke prijatelje, i nekoliko puta su se susretali na zvaničnim događajima. Međutim, nisu se poznavali sve do kraja 2013. godine. Serkan Keskin, njihov zajednički prijatelj je odlučio da upozna svog najboljeg prijatelja Alija sa jednom devojkom. Pri tome očigledno nije pogrešio. Bila je to Hazal Kaya, a prvi put se o njihovoj vezi pisalo u januaru 2014. godine. Par je objavio svoju vezu 2016. godine kada su zajedno prisustvovali venčanju svojih prijatelja.

Dugo vremena glumica nije želela da se odluči na sledeći korak, najviše zbog lošeg braka njenih roditelja. Alijeva podrška u teškim trenucima, kada je njena majka bila bolesna samo je potvrdila koliko mu je stalo do Hazal. Kaya je shvatila da je upravo Ali pravi čovek za nju i odlučila da se uda za njega.

Venčanje je održano 6. februara 2019. godine, a 18. novembra dobili su prinovu. Rođen je Fikret Ali Atay.

NOVO - Finale turske serije Cukur je već napisano

By: TV Exposed