Kaan Yildirim je uzbuđen zbog novog lika i serije Kopuk

Kaan Yildirim, koji će uskoro upoznati publiku sa novom TV serijom pod nazivom Kopuk, veoma je uzbuđen.

Kaan Yildirim je uzbuđen zbog novog lika i serije Kopuk

Foto Credits: RiriNano

Poznati turski glumac Kaan Yildirim, koji u novoj seriji deli glavnu ulogu sa Seray Kayom i Biran Damlom Yilmazom, pred publiku će izaći sa drugačijim likom.

Neće biti iznenađujuće što će publika ceniti lik Kaana Yildirima, koji podseća na modernog Robina Huda koji deli dobra dela i uzima od bogatih i deli ih siromašnima.

Intenzivno se nastavlja snimanje serije Kopuk, koja uključuje značajna imena kao što su Beren Gokyildiz, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Cermik, Melisa Dogu, Sahra Sas, Mustafa Acacik i Merve Cagiran.

Pohvalio i partnerku iz serije

Lik po imenu Ferhan će krasti od mita, prevaranata i neopravdano stečenih vlasnika bogatstva i davati ih siromašnima. Međutim, Ferhan, čiji se život preokrenuo nakon neočekivane smrti, takođe će biti podvrgnut velikom ispitu ljubavi.

U ovoj seriji gledaćete priču o Ferhanu koji shvata da ne može da se bori protiv nepravde i preuzima identitet Orhana.

Kaan Yildirim je izjavio da mu se lik u seriji veoma dopao i da smatra da će to biti dobar primer za društvo i izrazio je uzbuđenje. Objašnjavajući da je prvi put u seriji sreo Seray Kayu i da su prvi put glumili zajedno, Kaan je naglasio da mu je partnerka veoma simpatična osoba.

NOVO - Kerem Bursin je osoba koja voli i veruje u romantiku!

By: TV Exposed