Kada stižu "Kamiondžije III" saznajemo...

Snimanje serije “Kamiondžije III” polako se privodi kraju. Scenario filma radio je Gordan Mihić, dok režija pripada Filipu Čoloviću. Premijerno emitovanje serije predviđeno za kraj decembra na Rts1. Veliki srpski pisac i dramaturg poznat po “legendama”- Paji i Jaretu, Gordan Mihić 2009. godine napisao je priču o onima koji pokušavaju da se izbore za svoj ...

Kada stižu "Kamiondžije III" saznajemo...

Snimanje serije "Kamiondžije III" polako se privodi kraju. Scenario filma radio je Gordan Mihić, dok režija pripada Filipu Čoloviću.

Premijerno emitovanje serije predviđeno za kraj decembra na Rts1. Veliki srpski pisac i dramaturg poznat po "legendama"- Paji i Jaretu, Gordan Mihić 2009. godine napisao je priču o onima koji pokušavaju da se izbore za svoj komad sreće. Glavne uloge u seriji tumače: Nenad Jezdić (Baja) i Tihomir Stanić (Žića). Osim njih, u seriji glume i Nataša Marković, Branislav Zeremski, Paulina Manov, Danina Jeftić, Iva Ilinčić, Nebojša Ilić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero…

Filip Čolović-reditelj serije je izjavio: "Snimanje serije završava se 18. septembra, ukoliko ne bude nekih većih pomeranja zbog vremenskih uslova. Ovakve stvari su uvek izazovne za snimanje. Skoro 90 snimajućih dana na terenu, van kuće, čitavo vreme u pokretu. Vremenski uslovi, novi objekti, više od 150 glumaca. Zaista jedan veliki, ozbiljan projekat. Na početku, vremenski uslovi su bili glavni problem, a kasnije brojne peripetije u vezi sa koronom koja je odjednom ponovo postala aktuelna. Zaista nije bilo lako snimati u tim uslovima, pogotovo što smo imali i glumce iz okruženja: iz Crne Gore i Bosne. U jednom trenutku, zbog novonastale situacije, ostali smo bez njih, tako da smo morali da se “dovijamo” na razne načine. Sve u svemu, naše sposobnosti su dobrano testirane tokom ova četiri meseca."

Koliko je oduševljen gostoprimstvom stanovnika Uba gde je serija snimana, reditelj je dodao: "Neverovatno je koliko su ti ljudi imali razumevanja za nas i naše snimanje i koliko su nam izlazili u susret. Filmska ekipa inače brzo dosadi, jer zatvara ulice, usporava saobraćaj, traži tišinu I uzurpira normalan život. Nakon toliko vremena, njima je I dalje drago što nas vide ovde. U seriji se pojavljuju kao epizodisti I amateri glumci iz Uba, a specijalni gost u seriji nam je i jedan od čuvenih ovdašnjih fudbalera, reprezentativac Nemanja Matić. Sve u svemu, čitava ekipa ima samo reči hvale za meštane Uba i okoline."

By: TV Exposed

NOVO - Domaći film “Bilo jednom u Srbiji” počeo da se snima

NOVO - Uskoro film o Silvani Armenulić